(P) Cazeaza-ti firma la Kubix

Esti tanar, ambitios si pus pe fapte mari. Spiritul tau intreprinzator e fara limite si simti ca ai putea face bani si din piatra seaca, ca ai putea munci non stop, ca te-ai dedica trup si suflet unei afaceri care te-ar putea duce pe culmile succesului.Vrei sa ai un scop, un tel, un ideal pentru care sa lupti si cand intr-un final gasesti acea idee mareata crezi ca toate problemele tale se vor rezolva insa realitatea nu e nici pe departe cum o crezi tu.

Inainte de a-ti infiinta o societate trebuie sa indeplinesti anumite conditii iar una din ele este sa ai sediu social. Fara un sediu social declarat o societate nu poate functiona, implicit nu reusesti sa faci profit sau sa ai activitate. Nu stiu cati dintre noi au proprietati pe numele lor pe care sa le poata declara ca sediu insa ca si varianta se poate face o gazduire de sediu social la avocat. Desigur, ca nici asta nu este fara probleme, unele din ele fiind faptul ca e o solutie temporara (poti pastra sediul la avocat maxim un an), nu poti fi platitor de TVA si nu poti declara activitate la sediu.
Nascut din dorinta de a nu reprima sau descuraja spiritul intreprinzator romanesc s-au dezvoltat o ramura de nisa a sectorului de servicii ce poarta denumirea de gazduire sediu social. Aceasta gazduire a sediului social ofera posibilitatea punerii bazelor unei societati prin oferirea unui domiciliu firmei tale. Astfel, in schimbul unei sume lunare, beneficiezi de un sediu social cu adresa office, intr-o locatie de birouri cu tot confortul, esti sprijinit in relatia ta cu Registrul Comertului si in eliberarea avizelor, iti este redirectionata corespondenta iar in schimbul unei singure taxe, platibile o singura data, poti avea si mobilierul corespunzator. Afla oferta lor de gazduire si nu te autolimita, nu cauta probleme ci solutii.O zi placuta!
XOXO

One comment

Leave a Reply