Kalimera Mark – schimbare prin culoare

Prima data am aflat de Kalimera din postarile de OOTD a fetelor pasionate de fashion, insa cu timpul am inteles si conceptul lor. Kalimera  (in greaca) inseamna a schimba o situatie actuala, sau cel putin asa am parafrazat eu definitia cuvantului, iar aceasta schimbare vine prin culoare. E usor cand esti fashionista sa faci tot felul de combinatii reusite, insa daca esti asa ca mine, alegi variantele sigure cu care, crezi tu, ca nu poti da gres. Uite asa am ajuns ca mare parte din garderoba mea sa fie acaparata de negru, alb, maro si rosu. Negru si alb pentru ca sunt doua nonculori care creaza un contrast frumos, maro pentru ca e culoarea mea preferata in materie de incaltaminte si trebuia sa am si cateva haine cu care sa o asortez, si rosu, chiar daca nu e favorita mea, raspunde mereu dilemei:” Oare cu ce sa ma imbrac? Cu ceva rosu, evident 🙂 !”

Conceptul Kalimera are la baza o “revolutie” prin culoare, o trezire din anonimat a garderobei imbacsite de negru si alb, un dus cu apa rece pentru cei care cred ca isi pot trai viata fara culoare. Tocmai din acest motiv au decis sa aduca o parte din acea culoare oferind haine la preturi bune, calitate exceptionala de la non- branduri, aduse din locatiile acreditate de producatori. Atentia la detalii face diferenta, iar fiecare produs este atent inspectat inainte de a fi trimis catre client, hainele prezentate sunt masurate individual, pozele sunt de inalta rezolutie, astfel ca noi sa putem alege avand toate raspunsurile la intrebarile ce pot aparea.  Din motivul asta mi s-a pus si mie pata pe cateva item-uri care cred ca ar putea aduce un suflu nou in stilul meu vestimentar dar in acelasi timp sa se asorteze cu hainele pe care le am deja, sa creeze o armonie, un rezultat frumos indiferent cum decid sa le combin. Practic imi doresc un echilibru intre stilul mai dur pe care il adopt acum si stilul feminin care doreste sa se afiseze dar nu prea gaseste ocazia. Si cum as putea face asta daca nu cu niste rochite si un wishlist?

Prima rochie care mi-a placut este una numai buna pentru vremea de afara, e cu maneca lunga si are si putin negru sa nu fie tranzitia prea rapida 🙂 Materialul elastic, fin, imprimeul cu bufnita, lungime ideala si diversitatea de marimi fac ca aceasta rochie sa fie una un preferatele mele.kalimera 1A doua rochita, tot cu maneca lunga ca doar suntem in plin sezon “craciunesc”  si temperaturile de afara nu ne prea incurajeaza sa aratam prea multa piele. De data aceasta e una alba, tot cu imprimeu vioi cu bufnita, putin mai scurta si cu alta croiala.

colaj 2Iar daca tot vorbim de culori, nu ar fi tocmai ok sa acoperim aceste minunatii cu o geaca dupa care sa nu se vada nimic, asa ca am gasit solutia tot la ei: o geaca de iarna colorata, mare si calduroasa, potrivita pentru a garanta iesirea din anonimatul pe care ti-l dau anostele geci negre.colaj geacaCe parere aveti de infuzia mea de culoare? Parca iarna nu mai pare atat de friguroasa cu o garderoba atat de colorata care ne face sa ne gandim ca dupa ger vine si primavara, nu?

Va invit sa rasfoiti site-ul. Cine stie? Poate va creati propriul wishlist 🙂

O seara placuta!

XOXO

4 comments

  1. Lara Crof says:

    Imi place mult conceptul lor (desi, la fel ca tine, mi-am “imbacsit“ garderoba cu alb, negru si maro ).
    Sunt superbe toate rochitele de pe site-ul Kalimera, am pus ochii de mult pe gecuta de iarna colorata :X

Leave a Reply