O aplicatie care te poate ajuta sa platesti mai putin pentru alegerile de shopping

Cred ca Craciunul este una din acele perioade in care e aproape vital sa fii informat. Adica, unde sunt cele mai bune reduceri, la ce produse se aplica reducerea si desigur daca prezinta sau nu interes acele reduceri pentru tine. Ar fi minunat daca ar fi un loc unde sutele de reduceri de la marile magazine sa ti se afiseze frumos undeva, iar tu printre scroll-uri si filtre sa gasesti ceea ce cauti mai usor, mai redus, din magazine verificate ca sa nu adaugi stres starii de dinaintea sarbatorilor.

Iata ca cineva s-a gandit si la noi, astia, care nu au timp sa rasfoiasca toate rezultatele de cautare date de Google ca sa gaseasca ceea ce cauta. Google ti-e prieten dar pana la o limita, de acolo intervine Shopador.

Ce poate fi Shopador daca nu cel mai bun prieten al tau, la fel de ahtiat dupa reduceri, pentru ca de ce sa nu recunoastem, de multe ori cumparam ceva doar pentru ca e la reducere sau reducerea e factorul definitoriu in alegerea dintre mai multe item-uri. Shopador functioneaza ca un dispecer al marilor magazine online si centralizeaza informatiile pentru ca tu sa nu trebuiasca sa o faci. El iti ofera posibilitatea de a a adauga item-uri la favorite chiar daca sunt din magazine diferite, iti centralizeaza magazinele dupa piesele vestimentare de care esti interesata si desigur dupa genul destinatarului. Deocamdata nu au si o categorie de  copii, doar pentru barbati si femei insa nu ma indoiesc ca si aceasta categorie va avea succesul primelor doua.

Ca si exemplu, sa zicem ca aveti nevoie de o rochie de seara. Intrati pe Shopador, pe aplicatie sau pe site, selectezi Magazine-Femei-Rochii de seara si voila! Iti apar toate magazinele care au rochii de seara, printre care si Nisa, FashionAgenda, Starshiners, Miss Grey, etc. Daca te intrebi cate rezultate returneaza, afla ca doar pe StarShiners sunt 314 item-uri din care poti alege 🙂shopadort

Nu pot sa iti urez decat bafta la cautari si alegere intelept cu Shopador.

O zi frumoasa!

Leave a Reply