Empties #12

Dupa ce luna martie m-a facut sa nu am ce scrie la sectiunea de empties in aprilie din cauza ca recipientele mele erau prin alte continente, iata ca am recuperat luna asta 🙂 Veti regasi aceleasi constante din categoria igiena dentara si deodorante, cateva produse terminate carora le-am facut review-ul in post-uri dedicate dar si o sectiune mai plina la categoria baby si lifestyle. Asadar, sa trecem la treaba!

Din categoria ingrijirea parului tot ce pot sa va spun e deja spus intr-un articol dedicat acestui produs : Samponul Hairganic.

13140987_1096774257052689_159586684_nE un produs considerat de lux insa are un pret bunicel. Daca il vooi prinde la reducere il voi cumpara cu siguranta.

Produse de igiena dentara13180812_1096774297052685_2102018320_n*** Lacalut aktiv- pasta de dinti care sper sa ma scape de problema gingiilor sensibile si, conform reclamei, sa ii lase fara treaba pe dentisti 😉

*** Sensodyne Fluoride- pasta de dinti din cele top 3 pe care le folosesc si care e ceva constant in empties-urile mele.

Produse de make-up

13140688_1096774240386024_1846536596_n*** Fond De ten Revlon Colostay pentru ten normal/uscat. Dup vreo 5 ani in care am fost fidela celui de la Lóreal, fondul de ten de la Revlon a facut fata nemaipomenit de bine la toate conditiile meteo sau de interior. Fie ploaie fie vant fondul de ten rezista, desigur, ajutat de baza de machiaj (mai nou o folosesc pe cea de la Mustaev). Nu prevad in viitorul apropiat un alt fond de ten, mai ales ca mostrele de la Joviale (Ivatherm), Bioderma si alte BB cream-uri nu m-au incurajat in acest sens. Se zice ca fondul de ten nu ar fi bun pentru ten si alte astfel de tampenii dar eu timp sa le contrazic. O discutie mai ampla se prevede intr-un alt articol.

Produse de ingrijire a fetei

13152888_1096774200386028_425585752_n*** Discuri demachiante, nu mai stiu de unde sunt cumparate, cert e ca au fost prea tari, mici si subtiri pentru gusturile mele. Le-am terminat in final si poate asa am sa ma invat minte sa cumpar de cele ovale/dreptunghiulare care imi plac mai mult si sunt mai fine.

*** Apa micelara Rosederm de la Ivatherm e una din apele alea care are nevoie de multe incurajari ca sa dea jos machiajul si de multa atentie la ochi si la zona din jurul ochilor daca nu vrei cumva sa simti ca v-au luat foc. Nu am fost impresionata nici de ea, la fel cum nu am fost impresionata nici de apa micelara de la Avene. Acum sunt in teste cu Bioderma, in caz contrar ma intorc la La Roche Possay, pe teren cunoscut, unde nu ma asteapta astfel de peripetii.

***Triacneal Expert – Serumul anti-acnee de la Avene l-am primit acum ceva timp si de atunci cred ca l-am folosit doar de cateva ori. E dedicat tenului gras asa ca il dadeam doar pe zona unde erau cosurile dar fara efect (cel putin la mine). Am auzit si cuvinte de lauda la adresa lui insa pe un ten uscat cu tendinta accneica, asa ca al meu, nu si-a facut efectul. Costa destul de mult in farmacii asa ca ganditi-va bine daca aveti tenul potrivit pentru el.

*** Gel contur ochi cu acid hialuronic de la Balea o am inca de anul trecut, adusa din Germania. Nu am folosit-o intensiv pentru ca gelul ma deranja la ochi si nu era absorbit de piele, asa ca dimineata ma trezeam cu o pelicula la ochi. L-am folosit pana in momentul in care am ajuns aproape de termenul limita in care putea fi folosit, dupa care l-am abandonat intr-un colt de sertar in loc sa il pun la empties 🙂

*** Masca pentru zona ochilor si a buzelor de la Balea. Masca asta vine in pachet de 4 pachetele mici, dar chiar si asa, e destula cat sa acopere cele doua zone. E intens hidratanta si lasa o piele fina si catifelata. Nu prea obisnuiesc sa o folosesc pentru ca ar insemna sa stau fara ochelari si cu gura inchisa cateva zeci de minute ceea ce nu prea pot 😀

Produse de ingrijire a corpului13181214_1096774273719354_2024475490_n*** Unt de corp Beauty Elements Onyx deluxe de la Cien (marca proprie LIDL). Dupa ce am vorbit de el si l-am laudat ca e foarte bun (articolul aici) in urma experientei din Germania, iata ca a aparut si la noi. Mare bucurie de cum l-am vazut in oferta lor de produse si l-am si cumparat. Ca si pret/calitate este ok, se comporta intr-adevar ca un unt de corp si nu ca o crema, hidrateaza foarte bine, miroase foarte bine si pretul e mic.

*** Deodorant stick Dove in variantele Invisible Dry si Silk Dry sunt preferatele mele, unul perfect pentru hainele de culoare inchisa sau colorate si celalalt ideal pentru un plus de eleganta datorita parfumului chic. Ambele au o eficienta foarte buna si vor fi in continuare pe lista mea de cumparaturi indiferent de variantele pe care le aleg.

Produse de ingrijire a bebelusilor

13162186_1096774167052698_1767652255_n*** Nature’s Gate, Nature Baby sampon si gel de dus de pe Iherb are o cantitate de 532 ml si un pret de apx 23 de lei. Este hipoalergenic, usor parfumat si cu ingrediente foarte bune si sanatoase. Poate ca e mai mult destinat copiilor mai mici dar poate fi folosit si de copiii mai mari si curata delicat.

*** Gel de dus Bepanthen baby, ideal pentru bebelusii care se lupta cu iritatii la scutec sau au o piele mai uscata/sensibila predispusa dermatitei atopice. L-am primti ca si cadou in urma achizitionarii unui unguent Bepanthen si s-a dovedit a fi un produs bun. Bibi nu are pielea uscata asa ca l-am folosit intermitent cu cel de la Nature’s Gate, doar pe piele si nu pe par.

*** Primul balsam de par al lui Bibi: Wellements baby de pe Iherb. Am avut asteptari mari de la el si m-a dezamagit. Nu are compozitia unui balsam si nici efectele unuia. Fetita mea are parul lung si cret, asa ca nevoia unui balsam care sa i-l descalceasca e imperativ necesara. Balsamul asta nici nu i l-a descalcit, nu i l-a ingrijit in niciun fel si era si prea lichid. Are intr-adevar ingrediente bune dar degeaba..isi face mai bine treaba masca mea de par aplicata in cantitate  mica decat acest balsam aplicat in cantitate mare.

*** Ceai Baby de la Vedda. L-am folosit si cand era mica pentru a-i calma durerile de burtica si il folosecs si acum. E un pic amarui si Bibi il bea neindulcit cam o data pe saptamana. Il alternez cu altfel de ceaiuri, din fructe sau plante, insa ele nu inlocuiesc apa.

Produse de lifestyle&sanatate

13181169_1096774147052700_248803955_n*** Ceai negru cu zmeura, unul dintre preferatele prietenei mele Claudia. E un ceai negru aromat, si, desi nu sunt mare fan ceai negru nu pot sa nu ii apreciez mirosul si gustul.

*** Ceaiul de macese l-am folosit cand am fost racita si a ajutat la insanatosire 😉

*** Ceai relaxant de la Fares cu mere verzi si melisa e intr-adevar o relaxare, de la miros, gust si culoarea. E un pic acrut si mie imi place tocmai asta.

*** Ceai verde de la Alevia. E foarte ieftin si e amar dar eficient, te poate tine treaza si concentrata mai ceva ca o cafea.

***Arnicare Gel – un gel natural pentru dureri musculare care nu e insa la fel de eficient ca altele ne-“naturale” 😉

Astia au fost vinovatii de luna trecuta. Va regasiti produsele preferate intre cele de mai sus?

O seara placuta!

XOXO

 

6 comments

  1. Bratu Gabriela says:

    Eu nu ma inteleg asa bine cu stickurile Dove. De fapt, nici cu deodorantele… Cu iherb ma tot tentati de o gramada de timp, dar nu.mi apare optiunea de plata prin paypal, asa ca mai astept

    • paola says:

      Din cate stiu eu este si o optiune de plata in paypal si mai ales ca esti nou inscrisa beneficiezi de o granada de reduceri si oferte 🙂 Poti folosi codul de pe site daca doresti 🙂 Pentru nelamuriri imi poti lasa mesaj si te indrum. O zi frumoasa!

  2. Denisa Ivascu says:

    Antiperspirantele de la Dove le folosesc și eu, dar sub formă de roll on. Eu am variantele Original și Go Fresh cu rodie. Sunt eficiente, dar lasă urme pe haine. Mă întrebam dacă variantele pe care le-ai încercat tu lasă urme albe pe haine. 😀

    • paola says:

      Buna Denisa, Intr-adevar lasa acteva urme pe haine dar sunt foarte eficiente. cel invisible nu lasa urme pe haine, de asta il si cumpar atunci cand am nevoie de unul care sa nu imi pateze hainele colorate. Mirosul lui nu ma incanta, e mai mult neutru, dar nu mai cnteaza atata timp cat e eficient 🙂

  3. Lamiita P says:

    Desi nu am renuntat la Dove, parca inainte erau mai bune sau poate e doar o parere. Samponul Hairganic.stiu ca am mai citit despre el la tine si spuneam atunci si o spun si acum ca nu mi se pare un recipient potrivit pentru un produs de lux, dar daca e ok continutul si merita …. putem trece peste acest aspect. Oricum e cam scump.

    • paola says:

      Dove-ul e in topul preferintelor mele de cativa ani dupa ce am incercat aproape toate deodorantele care promiteau lucruri marete. Am ramas la el si nu ma mai aventurez in cautari. La hairganic stiu ca imi spusesei tu ca nu prea te atrage ambalajul dar continutul merita. E oricum cam scump dar pentru asta sunt reducerile de pe Emag cu 50% 😉

Leave a Reply