7 pasi de urmat cand te muti in casa noua

In sfarsit ai reusit sa cumperi casa la care ai visat. Prin multimea de oferte case ai gasit locuinta perfecta pentru tine si familia ta. Acum esti nerabdator sa te muti in noua casa si cu siguranta vei avea tendinta sa grabesti mutarea. La urma urmei, nu in fiecare zi ai posibilitatea sa te muti, sa traiesti acel sentiment de fericire si multumire ca ai reusit sa ai casa ta. Insa, ca totul sa fie perfect, mutarea nu ar trebui facuta in graba, si ar fi indicat sa respecti cativa pasi si reguli astfel incat tot procesul sa fie unul rapid, bine organizat, sa nu iti ia prea mult timp si cu cat mai putini nervi.Tips-on-Moving-Into-a-New-House

Daca te-ai gandit ca acum este momentul potrivit sa sarbatoresti, nu te grabi. Mai intai ai de pus la punct alte detalii, iar apoi vei putea sa te bucuri de moment. Inca exista o multime de lucruri pe care vei fi nevoit sa le pui la punct inainte de a celebra acesta investitie. Momentul potrivit nu este chiar acum, va veni si el dupa ce te vei muta si vei curata, decora si organiza tot spatiul in noua ta casa.

  1. Curatenie. Inainte de a incepe orice activitate ar fi bine sa cureti intreaga casa. Pe langa praful acumulat nu ai de unde stii cat s-au straduit vechii proprietari sa curete intreg spatiul.
  2. Verifica instalatile. Inspecteaza tot ceea ce tine de acest aspect. Unele s-ar putea sa aiba nevoie de reparatii, altele de imbunatatiri. Fii atent la aceste detalii deoarece dupa ce ai inceput sa amenajezi spatiul si aduci anumite piese de mobilier, s-ar putea sa fie nevoie sa le muti din nou.
  3. Despacheteaza treptat. Nu incepe sa scoti totul din cutii. Recomandat ar fi ca dormitorul si baia sa fie primele incaperi amenajate ca apoi, pe rand sa te apuci si de restul casei. Despacheteaza mai intai lucrurile esentiale de care ai nevoie. Nu iti aglomera spatiul cu lucruri pe care le vei pune la locul lor doar peste cateva zile.
  4. Organizeaza. Fa o lista cu toate lucrurile pe care trebuie sa le faci, cu eventualele lucruri de care ai nevoie si vei fi nevoit sa le cumperi. Noteaza absolut totul astfel incat sa nu iti scape niciun detaliu.
  5. Schimba incuietorile. Nu stii cine mai are acces la vechile incuietori ale casei tale. Asadar, schimbatul lor trebuie sa fie printre primele lucruri pe care le faci.
  6. Decoreaza cum vrei. O casa noua, un spatiu nou. Acum ai posibilitatea sa decorezi asa cum vrei, asa cum ai visat.
  7. Cunoaste cartierul. Dupa ce ai terminat cu amenajatul noului spatiu si ai rezolvat toate detaliile care tin de acest aspect, ar fi bine sa cunosti zona, sa iti cunosti vecinii. Dupa cateva zile in care te-ai stresat cu toate detaliile legate de mutare, acest lucru te va ajuta sa te bucuri cu adevarat de noua locuinta, de noua viata.

Acum e momentul cand te poti bucura de noua ta casa. Invita cativa prieteni si sarbatoreste reusita intr-o casa noua.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Leave a Reply