Idei de cadouri sub 100 de lei

Mereu sunt situatii in care trebuie sa ii oferim unei anumite persoane un cadou. Uneori parca suntem in pana de idei si nu stim ce sa alegem, sau nu dispunem de un buget foarte mare. Daca esti in cautarea unui cadou care costa pana in 100 lei, iata cateva idei:cadou

  • Un parfum

Multe persoane iubesc parfumul Paco Rabanne Lady Million. Acest parfum miroase incredibil de bine si poate fi cadoul ideal pentru femeile rafinate, elegante si pline de viata. Acest parfum poate fi cumparat de la AromeOnline.eu cu doar 85 lei. Tot de pe acest site mai poti cumpara si o multime de alte parfumuri de la branduri foarte cunoscute.

  • Cadouri personalizate

Sunt o multime de cadouri personalizate pe care le poti oferi cu diferite ocazii. De exemplu, o cana personalizata te poate costa in jur de 30 lei, un tricou personalizat pana in 50 lei, etc. Poti personaliza o multime de lucruri. Astfel de idei sunt apreciate de cei care le primesc.

  • O carte

Lectura ar trebui sa fie importanta pentru toata lumea. Daca persoana pe care vrei sa o feliciti iubeste cartile, o carte e cadoul ideal. In general, o carte costa pana in 40-50 lei, deci nu e o suma foarte mare.

  • Cosmetice

Daca trebuie sa feliciti o femeie, produsele cosmetice vor fi perfecte. Insa, trebuie sa ii cunosti preferintele. O multime de produse cosmetice de calitate au pretul pana in 100 lei. Daca alegi un astfel de cadou, cu siguranta vei face o femeie fericita.

  • Un ceas

Sunt ceasuri care arata foarte bine si costa pana in 100 lei. Ele sunt de calitate si vor fi un cadou potrivit. Acum, nu te poti astepta sa cumperi de la un brand mare un ceas pana in 100 lei, insa, la pretul acesta sigur vei gasi un ceas frumos atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat. Chiar eu am cumparat de curand un ceas pentru un prieten. Am dat doar 85 lei pe el.

Acestea sunt cateva idei de cadouri care ti-ar putea fi pe plac. Gandeste-te bine si alege cadoul ideal. Cu 100 lei cu siguranta vei gasi ceva potrivit.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply