Anatomicals – prima comanda

In final am revenit ca nu imi sta in fire sa incep ceva ca apoi sa o las balta. Asadar azi va voi prezenta parerea mea despre 2 produse comandate de pe Anatomicals Malta. Sincera sa fiu nu auzisem de acest brand, nefiind o mare cunoscatoare de cosmetice ci doar o consumatoare a unei game restranse, si anume, doar ceea ce imi prieste.anatomicals

Datorita concursului organizat de Bianca (All That Beauty Things) ce avea ca premiu un voucher de 20$ pe site-ul lor, am reusit sa imi achizitionez crema de ochi (Anatomicals Eye Cream You Scream We All Scream for Eye Cream) la pretul de 5.50 € si  benzile pentru puncte negre (World Pore 3 Deep Cleansing Nose Chin Forehead Strips) la pretul de 7.50 €. Valoarea voucherului s-a convertit  din dolari in euro, 1.30 € a fost taxa de curierat si le-am lasat si lor un “bacsis” de  vreo 70 centi.
    • Sa incepem cu crema de ochi

Ambalata frumos si cu mesaje inconfundabile datorita unei strategii de marketing care s-a dovedit foarte eficienta, produsele Anatomicals iti raman  imprimate in minte atat datorita impactului vizual cat si a mesajelor imprimate pe ele. Desigur, daca vrei sa afli detalii despre indicatiile produsului iti va veni cam greu ca si astea sunt facute sub forma de pamflet, dar pana la urma crema de ochi e tot o crema de ochi si oricum nu au ei o gama asa de variata de produse incat sa te derutezi 🙂 Textura este una fina, se absoarbe repede si mirosul este unul discret. Avantajul e ca nu ai cum sa o incurci cu alte creme datorita flaconului roz fuchsia :), iese in evidenta cu siguranta.

  • Benzile impotriva punctelor negre

Am folosit o singura data astfel de benzi, nu am fost impresionata atunci insa speram ca asta sa se schimbe. Le-am desfacut, am citit instructiunile, am actionat conform lor, si anume am pregatit tenul cu o exfoliere prealabila si o umezire a lui in zonele in care urmeaza sa fie aplicata banda.

 
 Avand un lipici foarte puternic au aderat foarte bine, dupa 10 min le-am dezlipit cu usurinta.

Nu va asteptati la  minuni folosind aceste benzi. Ele exfoliaza un strat de celule aflate la suprafata pielii si extrag punctele negre mici, insa, marele avantaj este ca pregatesc zona astefel incat daca vrei sa scapi de cele profunde o poti face fara sa faci prea mari stricaciuni.
Citisem pe net ca nu ar fi indicata folosirea lor  regulata pentru ca ar duce la marirea in timp a porilor. Deci, voi termina cei 3 plasturi care ii mai am si nu cred ca o voi reachizitiona. Nu ca nu ar fi buni…ca sunt.

Cam astea ar fi parerile mele.
Daca ati incercat si alte produse de la ei va astept cu un feedback 😉

2 comments

    • paolaiva says:

      Faci bine ca ramai la ale tale, desi sunt pareri ca nu ar trebui folosite deloc din cauza ca in timp maresc porii, cred ca o aplicare la 2 sapt nu strica 🙂

Leave a Reply