J’Adore Beautifying Body Milk by Christian Dior

 M-am trezit azi dimineata si mi-am dat seama ca am fost o lenesa zilele astea si ieri am sarit peste postarea zilnica. Asadar m-am trezit, i-am dat un pupic lui Bibi, mi-am baut cafeaua oparita si vad dupa noptiera ceva ce parea a fi un recipient de crema. Il iau, ma uit, imi aduc aminte ca il cautam de cateva zile si ma dau cu el pe maini.  Si apoi……extaz!!!!!…..ma “izbesc” in moalele nasului note de mosc, lemn, trandafir, orhidee, violete…Inchid ochii si mai miros o data….viata mi se ruleaza in fata ochilor, ma teleportez in lumea mea plina de miros, amintiri frumoase si sentimente vechi. Ma uit la flacon si imi aduc aminte cat de dor imi este de parfumul care a sosit la pachet cu crema si mi-am zis “gata!” trebuie sa trec la wishlist parfumul si laptele de corp si sa il  trimit de indata sotului in cazul in care are dubii sau lipsa de inspiratie in alegerea unui cadou pentru iubita lui sotie 😀

 Am constatat apoi ca de fapt crema mea este un lapte de corp: laptele de corp J’adore de la Christian Dior.
Christian Dior
 Cu un recipient frumos, stilat si capac usor de desfacut forma lui precede continutul laptos, fin, cu particule fine lucioase si mirosul intens, persistent.
Christian Dior
 Atat mirosul cat si particulele lucioase persista cateva ore bune si la fel de bine poate inlocui un parfum discret daca este aplicat in zona gatului si a incheieturii.
 Voi l-ati folosit?
Ce alt lapte de corp va incanta simturile si va face sa va aduceti aminte de momente frumoase?
O zi frumoasa fetelor 😀

2 comments

Leave a Reply