Who runs the world? Girls!

Incep acest articol, ca de fiecare data, intr-o nota pesimista . Nu sunt o persoana careia sa ii placa sportul, nu imi place sa fac sport, sa ma uit la el, sa traiesc emotiile meciurilor sau sa imi dedic in orice alt fel timp pt asa ceva. Sunt constienta, informata si destul de isteata (zic eu) incat sa stiu ca nu e buna  si cu atat mai mult nici sanatoasa aceasta ignoranta a mea pt ceea ce inseamna sport. Singura data cand am facut sport a fost in liceu, eram in echipa de volei a fetelor si am urat fiecare clipa. Si acum probabil va intrebati de ce scriu acest articol?!..

Scriu deoarece cred ca trebuie sa ne pretuim adevaratele valori care dau o “față” placuta tarii noastre prin sport.Scriu pentru ca am convingerea ca avem timp si de sport de calitate tradat prin munca sustinuta, prin munca in echipa, prin talent si prin determinare. Scriu pentru ca, desi nu vreau sa recunosc, sunt o feminista. Sustin ideea femeii independente, autosustenabila, talentata, inteligenta, care isi poate crea o cariera nu din scandal ci din munca asidua si care este constienta de toate sacrificiile pe care le face pentru a-si atinge obiectivele.

Scriu pentru ceea ce reprezinta sportul : disciplina, munca in echipa si un stil sanatos de viata. Scriu pentru ca, intr-o tara in care fotbalul este sportul rege, ar trebui sa pretuim si sa ne facem timp sa privim cu admiratie alte sporturi care ne aduc faima, alte sporturi care merita atentia si  consideratia noastra chiar daca nu le vedem la stirile de la ora 20.00 cu diferite scandaluri ci cu realizari.
Scriu pentru ca, desi eu sunt o lenesa din fire, sportul este sanatos.
 Acesta este modul de sustinere al Echipei Nationale de Handbal a Romaniei din partea unei persoane care este complet “afona” cu tot ce implica acest sport: eu sustin jucatoarele din spatele echipei si femeile din spatele jucatoarelor. Le apreciez pentru munca depusa pentru a ajunge niste profesioniste, le apreciez pentru patriotism, determinare si talent. Le apreciez pentru ca sunt femei adevarate. Dragi jucatoare, stiu ca urmeaza 3 meciuri grele: pe 13 decembrie cu Ungaria, pe 15 decembrie cu Spania şi pe 17 decembrie cu Polonia insa eu  va urez mult succes atat in Campionatul European cat si mai departe…”Sky is the limit!”  Nu uitati ca orice ati face, atata timp cat o faceti cu pasiune, determinare si talent nu are cum sa nu fie incununata cu succes!
Bafta fetelor!

One comment

Lasă un răspuns