Let it be rock!!!

Cand am vazut propunerea celor de la Blogal Initiative sa il sustinem la Vocea Romaniei pe Tiberiu Albu mi-am zis “Finally! Ceva pe placul meu!”.
Nu sustin ca as fi o mare rockerita, o mare cunoscatoare a genului, a istoriei rock-ului sau un client fidel al rock-otecilor, insa…pur si simplu imi place rock-ul , de toate felurile si din toate epocile, si asta se rasfrange asupra actiunilor mele. Imi place la serviciu sa ascult pe fundal Gherilla FM sau Rock FM, acasa am tv-ul lasat pe MTV Rocks, ma relaxez pe baladele rock, ma energizez cu AC/DC si ma binedispun, mai nou, cu Alternosfera.

Aparentele nu tradeaza preferintele mele muzicale si nici nu vad rostul afisarii lor in public prin “uniforma” de rocker, insa, sufletul meu rezoneaza la fiecare acord al unei chitari electrice inca de cand l-am auzit prima data pe Satriani. Imi inunda fiinta, transcede lumii fizice si ma teleporteaza in locul meu fericit.
Si acum sa va spun despre “my happy place”. O zi de toamna, nici prea calda dar nici prea rece pentru un sacou din raiat, o pereche de ghete maro cu care sa ma plimb prin frunzele cazute din copaci, geanta tip postas pusa intr-o parte, castile in urechi si…rock frate!! “Playlist-ul meu e acelasi de ceva timp, prefer clasicii insa ocazional mai adaug cate ceva, dar cu precadere ascult AC/DC. Cum altfel sa iti incepi ziua decat cu cafea si AC/DC?
Acum…va imaginati voi ce a fost in sufletul meu si cum mi s-a ridicat parul de pe mana cand am auzit melodia celor de la AC/DC – “You shook me all night long” interpretata de Tiberiu Albu.
 Asa da!! Asta da voce, asta da melodie, asta da interpretare, asta da “Vocea Romaniei”.
Baiatul asta a cantat nu doar bine ci foarte bine inca de la blind-uri, apoi sa intre la un duel de exceptie  (piesa “Born to be wild”) cu Pocorschi iar in final sa fie salvat  de Tudor Chirila. Duelul lor  a sunat extraordinar insa se vedea ca solistul este Tiberiu. Pocorschi a spart boxele cu piesa “Rebel Yell”in urma cu ceva timp si a demonstrat ca este un  talentat desavarsit insa pana la urma suntem la “Vocea Romaniei” nu la “Romanii au talent”.
Eu, astept finala!!! Vreau ca anul acesta Vocea Romaniei sa fie rock.
Il sustin pe Tiberiu Albu cu SMS la 1276 si totodata il sustin si pe Chiriluță 🙂
O seara faina!
XOXO

 

Lasă un răspuns