Evolutia unui panda : de la animal la antivirus si acum la … un serviciu

Stiti dragutele animalute care sunt atat de simpatice incat iti vine sa le… “mananci” ? Uite ca acum cu ajutorul FoodPanda iti poti comanda si mancare, online, in 3 pasi simpli.

FoodPanda este un serviciu care centralizeaza oferta rastaurantelor participante din orasul tau pentru ca tu sa ai de unde alege cea mai buna oferta, rezultand de aici o satisfacere a poftelor tale, cu un  buget mic, fara nervii cauzati de trafic sau de lipsa locurilor in restaurantul tau preferat.

Nu imi place sa recunosc dar sunt si eu o gospodina mica dar cand ma apuca lenea nici un ou fiert nu am chef sa imi fac iar solutia ar fi sa rasfoiesc toate cele 7 oferte care le am de la diferite restaurante cu livrare, si numai bine ce ma decid asupra unui fel de mancare ca aflu ca nu livreaza in weekend sau ca e trecut de ora la care se mai fac livrari. Apoi ma uit ca nu am comanda minina, care difera de la restaurant la restaurant sau ca ce poftesc eu sa mananc  atunci nu mai pot sa il mai faca. Asa ca ajung mereu la singura pizzerie fidela ce livreaza pana la 22.00 la noi in “metropola” si comand mereu pizza proschiutto e funghi.
Asadar daca cei de la FoodPanda ar incheia contracte de colaborare si cu parteneri din orasul meu, sigur mi-ar face viata mai usoara, mai ales ca au aplicatie si pentru telefon.
Nimic mai simplu decat comanda prin telefon. Numai bine cat fac pana acasa cu autobuzul imi ajunge si mancarea calda. Iti da si timpul estimat de livrare ca sa iti poti planifica si alte treburi nu sa stai numaidecat acasa sa ii astepti.
Ce imi place mie este ca FoodPanda este un serviciu global. Nu ma refer aici la livrari internationale ci ma refer la faptul ca altii, inaintea noastra au folosit si inca folosesc acest serviciu de livrare la domiciliu, iar daca a ajuns si pana la noi inseamna ca functioneaza 😉 .

 

Ce ziceti? V-am convins? Nu fiti suparati daca inca nu locuiti in orasele in care e valabil acest serviciu (Bucuresti, Iasi, Arad, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara), deoarece au in plan sa se extinda si in curand vor ajunge si la voi 🙂
Pana atunci eu ma rog sa ajunga si in Suceava cat mai repede 😀
O zi frumoasa!
XOXO
This entry was posted in diverse.

One comment

Leave a Reply