Blog with me on Valentine’s Day

http://www.blogawards.ro/
Asa cum va scriam intr-un articol mai vechi, abia ce terminam cu Craciunul (care dureaza de prin octombrie pana la sfarsitul lui ianuarie daca luam in calcul si sarbatorile pe vechi)Β  ca deja incepe euforia cu Valentine’s Day, ca oricum romanul gaseste mereu scuza sa sarbatoreasca si Dragobetele e “so five minutes ago” si nu mai facea fata necesitatilor noastre de socializare intr-o societate definita de consumerism, care a adus shopping-ul la nivel de arta.

Asadar, de ce sa nu profitam de simbolistica acestei sarbatori, atat de mult apreciata de cei care se iubesc cat si de cei care urasc. La fel ca in cazul Craciunului, nivelul de depresie creste, nu progresiv ci, exponential printre cei care nu au “Valentin” sau “Valentine” in aceasta perioada, facandu-i sa isi reevalueze situatia sentimentala.
Blog Awards propune, pentru cei care nu au “Valentinii” cu ei, sau pur si simplu nu ii au deloc, sa isi fructifice timpul in aceasta perioada, ca si leac anti-depresiv, prin participarea la diferite campanii organizate cu ceasta ocazie iubibila πŸ™‚
Deci, voi, cei care va numiti bloggeri, si chiar cei care nu va numiti dar va numesc altii πŸ˜€ treceti la tastaturi, bagati picioarele in ligheanul cu apa rece sa nu adormiti si invocati-va muza sa va lumineze si sa va indrume catre infaptuirea articolului castigator πŸ˜€
Regulamentul e urmatorul:
  • Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
  • Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
  • Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
  • La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Blog My Valentine. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
  • Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.
  • Noi sponsori se vor alatura Campaniei Blog My Valentine pe parcursul desfasurarii acesteia.
Pana acum sunt 4 campanii active, printre care Genius Travel, GemSale, Cris Smile si ScauneOnline,ro, dar probabil ca vor mai fi adaugate cateva pana pe 10 februarie (cat dureaza Blog My Valentine).
Nah, eu v-am zis, ca sa nu spuneti mai apoi “daca stiam poate ma bagam si eu…” πŸ˜€
Asa ca preaslaviti-va muza sa va dea inspiratie la scris ca de campanii nu se duce lipsa!
O zi frumoasa!
XOXO

8 comments

Leave a Reply