Imprietenirea tenului cu iarna datorita L’Occitane

Se stie ca prima impresie este de multe ori si cea corecta si nu exista a doua sansa pentru o prima impresie. Acestea se formeaza luand in calcul 3 aspecte: aspectul fizic, vestimentatia si discursul. Toate cumulate formeaza cartea noastra de vizita iar , in speta, tenul, este o componenta foarte importanta pentru intreaga noastra infatisare. E drept, cu ajutorul machiajului aspectul lui poate fi mascat foarte bine insa, de ce sa acoperim cand putem trata? E mai sanatos, in primul rand, si in al doilea rand orice machiaj se aplica mult mai bine pe un ten uniform.
Eu nu cred in incadrarea cremelor pe grupe de varsta ci cred in diferitele nevoi ale tenului in diferite momente din viata, in functie de stilul de viata si in functie de dieta personala. Asadar, chiar daca credeti ca ati gasit solutia ideala pe timp de vara, iarna tenul nostru trebuie sa aiba parte de alt tratament. Daca nu stiti ce trebuie sa folositi pentru tenul d-voastra, in functie de climatul in care lucrati si in functie de problemele care exista sau nu, eu va recomand sa apelati la un specialist.
Daca va e mai usor puteti apela la specialistul L’occitane pentru a le identifica .

http://ro.loccitane.com/identifica-nevoile-tenului-tau,54,2,19297,181485.htm
 Eu am parcurs pasii pentru a vedea ce produse mi se recomanda deoarece am fost coplesita de multitudinea de “bunatati” si as fi vrut sa le incerc pe toate.
 Rezultatul meu a constat in 5 produse, pe care, desigur, chiar totalizand veniturile mele nu cred ca as putea sa mi le permit fara sa intru in colaps financiar 😀
 Am stat si m-am gandit ca nu e nevoie neaparat sa le iau pe toate, pana la urma se apropie ziua mea si as putea sa ma rasfat putin, acum, pana nu se termina iarna :). Grea alegere!! Am luat prin eliminare : spuma demachianta nu o iau ca deocamdata sunt in teste cu ceva cu vit C si mai am inca vreo 3 cleansere care stau la rand, deci inca unul ar fi de prisos. Lotiunea tonica suna bine insa, la fel ca si precedenta, am deja stocuri facute.
Totusi, 3 produse imi cam fac cu ochiul :
                   1. Serul regenerant cu extract de imortele si margarete, cu efect de luminozitate
                   2. Exfoliantul cu efect de luminozitate
                   3. Masca cu efect de luminozitate
De fapt, as avea nevoie de toate cele de mai sus: serumul corecteaza ridurile, confera luminozitate si uniformizeaza tenul, exfoliantul are actiune antiimbatranire si efect de luminozitate, care exfoliaza eficient si delicat, eliminand celulele moarte  iar masca cu efect de luminozitate reprezinta un tratament intensiv care confera pielii o hidratare instanta si un efect de luminozitate ce ajuta tenul sa-si mentina stralucirea naturala.
Observati de cate ori se repeta cuvantul “luminozitate”, nu?  Tocmai asta e idealul meu, un ten luminos, fara imperfectiuni, fara inesteticele pielite din cauza hidratarii incomplete facute iarna, fara pete pigmentare lasate de cosuri, si fara ridurile de expresie facute cand ma stramb din cauza soarelui reflectat in zapada.
Iarna tenul are nevoie de o protectie mai eficienta impotriva frigului, deci si hidratare, tocmai de asta o masca saptamanala pentru un plus de hidratare este foarte indicata. Foarte importanta este si exfolierea care ajuta la reinnoirea stratului de celule si elimina celulele moarte pentru a lasa un ten luminos si pregatit pentru aplicarea unui tratament cum ar fi serul regenerant.
Asadar, trecem pe wishlist-ul aniversar exfoliantul cu efect de luminozitate de la L’occitane ca fiind un must have al acestui sezon in care pielitele ne dau peste cap orice machiaj.

Pretul este de 135 lei – 75 ml, si este mai accesibil pt buzunarul meu, celelalte ramanand deocamdata pe wishlist.
Voi ati incercat produsele celor de la L’Occitane? Cum vi se par? Eu tare mi le-as dori sa le testez 😉

O seara frumoasa!
XOXO

2 comments

Leave a Reply