3 Doamne, si toate 3…care s-au facut 4

Am primit azi mail de la Sheinside ca, pe langa articolul scris saptamana trecuta cu prezentarea programului pt afiliere si pentru punctele bonus, mai trebuie sa va irit cu  prezentarea a  3 produse de-a lor, nu de alta, dar nu ar fi cate cel putin 2 articole pe fiecare blog lunar pe tema asta. Asa ca, va rog, suportati-ma si pe mine cu articolul asta.
Asadar, sa trecem la treaba.
O rochita care mi-a atras atentia e aceasta:
www.sheinside.com/White-Long-Sleeve-Floral-Print-Split-Dress-p-186824-cat-1727.html?aff_id=2504

Zice acolo ca e vintage, cu model floral, din polyester, la baza gatului, mai ca as crede ca e decenta pana vad slitul din fata. Nu pot sa imi dau seama cum poti merge si mai ales cum poti sta jos cu asa o rochie fara sa ti se vada…ce nu trebuie arat in public.
Desigur, aceasta rochie nu ar putea fi purtata fara un plic maxi care sa mai ascunda ceea ce expune slitul la fel de maxi. De data asta hai sa mergem pe varianta chique-rock si sa alegem un clutch cu cranii.
www.sheinside.com/Black-Skull-Pattern-Rivet-Clutch-Bag-p-176453-cat-1764.html?aff_id=2504
Ajungand la incaltaminte, imi vine sa zic ghete dar ma abtin. Chiar daca mie mi se pare ca ghetele merg la orice, de data asta voi alege o pereche de botine cu toc :
www.sheinside.com/Black-Zipper-Point-Toe-High-Heel-Shoes-p-194824-cat-1750.html?aff_id=2504
Daca tot mergem pe varianta asta hai sa presupunem si ca suntem in sezonul rece, chiar daca la mine azi dimineata era primavara, la amiaza a nins cu fulgi de 3 cm si acum e toamna si ploua… Asortam cele de mai sus cu o haina groasa cu maneci din piele ecologica si blanita la guler sa ne tina cald.
www.sheinside.com/Black-PU-Leather-Sleeve-Faux-Fur-Lapel-Coat-p-187371-cat-1735.html?aff_id=2504
Poate ca sunt mai ciudatele alegerile mele dar va rog sa aveti in vedere ca nu sunt un fashion blogger sau vreun trend-setter, asta e doar parerea  mea.
Iata ca a luat sfarsit acest articol care nu aduce nimic nou informatiilor pe care deja le aveti de pe alte blogguri, dar trebuia facuta si asta.
O zi frumoasa va doresc!

XOXO

7 comments

  1. Maria Elena says:

    Draga mea, dar sa stii ca imi place foarte mult felul de a le prezenta !!
    In plus imi plac toate produsele alese de tine si ordinea in care le-ai asezat in articol. Am intrat pe toate paginile si fiecare produs are ceva reducere… 🙂
    Ai un stil de a scrie foarte placut, frumos si captivant…asa ca, te rog, nu te scuza….ceea ce faci tu, este foarte frumos si deosebit !
    Iti doresc multa bafta si succes in continuare !!! 🙂

  2. Paola Paola says:

    Multumesc Maria, dar nu consider articolul asta una dintre reusitele mele, nici macar nu stiu daca mi-l vor aproba astia de la Sheinside 😀 Dar eram cam ofticata si uite ca a iesit "porumbelul" :))

  3. CrisDragomir says:

    Decat sa ma iau dupa gusturile onor doamne cu pretentii de fashion blogger pe care le stiu eu, mai bine ascult la tine! Rochia aia e intr-adevar piesa de rezistenta. Tu scrii prea frumos pentru Sheinside :))

  4. Paola Paola says:

    Ma faci sa rosesc ;;) L-am scris in pauza de la gatit ca m-am ofuscat la mailul ala. Credeam ca iau in considerare alea care le dau tot share pe toate retelele de socializare dar se pare ca aia e alta mancare de peste…pardon..alta treaba complicata Sheinside.

Leave a Reply