Cine-i Cris?

Vad mereu in jurul meu oameni care se neglijeaza, care nu mai au timp de ei preocupati de problemele zilnice, mereu pe fuga, stresati asa ca atunci cand ajung acasa nu mai au timp de nimic. Mancatul pe fuga, nesanatos, lipsa unei igiene orale in decursul zilei sau igiena precara duc cu timpul la o vizita destul de costisitoare la cabinetul stomatologic, unde banii dati pe implanturi dentare sunt multi si te apuci sa plangi nu de durere ci de suma lasata acolo.

Asa-i ca asta e un scenariu groaznic? Insa e unul la fel de comun pentru noi toti, sau cel putin era, in epoca in care cabinetele stomatologice erau adevarate camere de tortura si de macel. Dar, de ce sa ne gandim la trecut cand putem sa ne gandim acum, la prezent, la Cris Smile.
Cine-i Cris si care-i treaba cu zambetul lui? E simplu…zambetul lui este cartea lui de vizita,  etalon al calitatii serviciilor medicale furnizate, iar gama de servicii este intr-adevar una completa, de la procedurile de profilaxie si ingrijire la cele de implantologie, tratament si chiar estetica.
Cu siguranta numele va este cunoscut deoarece investesc mereu in imagine prin desfasurarea de intregi campanii de publicitate si de promovare, insa si de constientizare a populatiei asupra importantei zambetului.
Deci, ca sa revenim, Cris este cel care munceste pentru zambetul tau pentru ca tu sa zambesti cu incredere. Este mereu pus in tema cu noutatile din domeniu, este orientat catre client iar, daca s-ar da bon fiscal pe gradul de multumire mai ca as zice ca ar avea un profit si mai mare. Plata nu este niciodata o problema la ei, desi, de multe ori asta e principala scuza pe care o formulam pentru a evita cabinetele stomatologice deoerece accepta plata in rate, asa cum ne place tuturor, fixe si fara dobanda.
Din categoria serviciilor furnizate pe mine ma atrage partea de estetica, deoerece consider ca e mereu ceva de imbunatatit la mine atat la mine cat si la zambetul meu. Asadar, de ce sa nu profit de preturile bune si sa apelez la o albire dentara sau la aplicarea unei bijuterii, deoarece acum diamantele se pot purta si pe dinti nu numai pe corp.
Voi ce ati dori sa imbunatatiti la zambetul vostru?
O zi frumoasa!
XOXO

28 comments

 1. Maria Elena says:

  Ooooo….daaaaaaaaa….cata dreptate ai, draga mea !
  Si eu sunt de aceesi parere cu tine !
  De ce sa nu avem grija de sanatatea nostra si implicit de igiena orala.
  Am intrat si eu pe link-urile din articol si parca as merge de placere la un cabit atat de aratos !!!
  Bafta, draga mea ! :*

 2. Pusa Raisa says:

  Involuntar fara sa vrem cand vorbim cu o persona,primul lucru care ne atrag la acea persoana sunt ochii si dintii. Ca sa avem niste dinti sanatosi si frumosi in primul rand trebuie sa-i ingrijim. Elementele primare le avem noi la indemana, spalatul regulat al dintilor, dar din pacate acest lucru nu este suficient. Un medic bun stomatolog este cel care ne poate ajuta inca din copilarie pentru ca mai tarziu sa avem dintii pe care ni-i dorim , Asa incat sa apelam cu incredere la Cris Smile <3

 3. Paola Paola says:

  Ai dreptate, dintii sanatosi trebuie intretinuti insa d emulte ori genetica nu tinne cu noi si trebuie sa ii facem noi sa arate bine cu ajutorul secialistilor in domeniu.

 4. Paola Paola says:

  Si eu fumam, dar m-am lasat si sa stii ca se vede diferenta. desigur, nici o albire nu ar fi de prisos 😉

 5. Paola Paola says:

  Pai cand imi aduc aminte cum aratau inainte si cum sunt acum cabinetele parca e alta lume 😉

 6. Paola Paola says:

  Pai cand imi aduc aminte cum aratau inainte si cum sunt acum cabinetele parca e alta lume 😉

 7. ella fairytale says:

  Cine nu si-ar dori sa schimbe ceva la dantura? sI EU AM CATEVA dorinte, sper sa le realizez. Multumim pt recomandari.

 8. ignat gabriela says:

  Ai dreptate, vizitele regulate la dentist sunt importante pentru că ajută la menţinerea dinţilor şi gingiilor sănătoase. Să învăţăm cum să avem grijă de dinţii noştri este una dintre cele mai importante aspecte ale sănătăţii. Pericole importante referitoare la dinţi include accidente cu pierderea dinţilor, spargerea dinţilor, boli ale gingiilor, şi din păcate şi alegerea unui cabinet de stomatologie cu o calitate slabă.

 9. Gabriela Ignat says:

  Ai dreptate, vizitele regulate la dentist sunt importante pentru că ajută la menţinerea dinţilor şi gingiilor sănătoase. Să învăţăm cum să avem grijă de dinţii noştri este una dintre cele mai importante aspecte ale sănătăţii. Pericole importante referitoare la dinţi include accidente cu pierderea dinţilor, spargerea dinţilor, boli ale gingiilor, şi din păcate şi alegerea unui cabinet de stomatologie cu o calitate slabă.

 10. Gabriela Ignat says:

  Ai dreptate, vizitele regulate la dentist sunt importante pentru că ajută la menţinerea dinţilor şi gingiilor sănătoase. Să învăţăm cum să avem grijă de dinţii noştri este una dintre cele mai importante aspecte ale sănătăţii. Pericole importante referitoare la dinţi include accidente cu pierderea dinţilor, spargerea dinţilor, boli ale gingiilor, şi din păcate şi alegerea unui cabinet de stomatologie cu o calitate slabă

 11. Paola Paola says:

  mai ales cel din urma…ca daca alegi un cabinet de calitate indoielnica sau cu servicii neprofesioniste

 12. Paola Paola says:

  mai ales cel din urma…ca daca alegi un cabinet de calitate indoielnica sau cu servicii neprofesioniste.

 13. Paola Paola says:

  Ei..trece perioada aia, e doar modalitatea organismului de a se dezintoxica. Daca rezisti si esti atenta la ce si cat mananci vei vedea ca nu te ingrasi prea mult si apoi dai jos usor 🙂

Leave a Reply