Fatetele ceramice – o alternativa pentru un zambet de Hollywood

Un zambet face cat o mie de cuvinte, insa ce se intampla cand acele 1000 de cuvinte nu sunt tocmai de lauda? Nu toata lumea are un zambet frumos, asa cum nu toata lumea a avut norocul sa castige le loteria genetica si sa mosteneasca doar trasaturi frumoase si/sau sanatoase. Pentru noi, aia, cu dintii ca grebla, crapati, ciobiti, cu pete, nealiniati sau te mai miri ce alte probleme, exista o solutie foarte simpla si aproape neinvazita de a obtine un zambet fermecator incat sa dam pe spate orice admirator/admiratoare.  Aceasta procedura se face tot intr-un cabinet stomatologic insa e cat se poate de simpla. Nu, nu vorbesc de implanturi dentare, care uneori pot fi dureroase si nici de montarea unui aparat dentar , care, sa fim seriosi nu e prea sexy…

Solutia consta in fatetele ceramice care se aplica pe dintele sanatos, printr-o procedura foarte usoara, nedureroasa fizic ci doar economic. Insa nu va faceti probleme, si aici ne vin in ajutor cei de la Cris Smile, si ne pot oferi alternativa platii in rate la orice tratament sau interventie, desigur, de o anumita suma mai consistenta. Nu va asteptati sa platiti in rate o plomba…: )
 Fatetele dentare sunt practic un invelis aplicat dintelui, acestea pot fi din plastic sau ceramica, iar comparativ cu aplicarea unei coroane, acestea nu necesita indepartarea unui strat gros din dinte.
 Daca ati luat aceasta decizie, pasii care trebuie urmati pentru un zambet “de vis” sunt putini. Incepeti cu o vizita la cabinetul medical, si in timpul consultatiei ii faceti cunoscuta doleanta voastra medicului stomatolog care va hotara daca e cazul sau nu sa se aplice fatete, sau e o problema ce se poate rezolva in alt mod. In cazul in  care sunteti un candidat eligibil pentru acest tratament va va explica toata procedura si va va face o simulare pentru a vedea rezultatele finale.
Al doilea pas consta in slefuirea dintelui, astfel incat sa se poata luat o amprenta definitiva, iar impreuna cu mentiunea de culoare, poze si alte materiale ajutatoare, acestea vor fi trimise tehnicianului dentar. Intre timp, ca sa aveti dintii protejati, vi se vor face niste fatete provizorii care vor fi aplicate peste dinti, pana vor fi gata cele definitive.
Ultima etapa este si cea definitiva, si consta in cimentarea fatetelor ceramice. Medicul va aplica un acid pe suprafata dintelui pentru ca fateta sa prinda cat mai bine si va realiza eventualele modificari de marime/forma pentru o potrivire perfecta. Ultimul pas este cimentarea. Aceasta este intreaga procedura, nedureroasa si usor invaziva.
Dupa aplicarea lor, in functie de cum aveti grija de ei si de materialul din care sunt, acestea au perioade diferite de viata.
 Sper ca va sunt folositoare informatiile, e doar o alternativa pentru schimbarea aspectului dintilor cu aspect mai putin placut, insa nu trebuie luata in vedere doar aceasta modalitate de imbunatatire a zambetului. Trebuie sa consultati medicul dentist, care va decide in final daca sunteti sau nu un candidat ideal pentru acest gen de interventie.
V-ar tenta aplicarea unor fatete?
O zi placuta!
XOXO

5 comments

  1. Paola Paola says:

    Mai nou am vazut ca e o tehnologie cu un scanner care iti scaneaza toata dantura si iti face pe loc fatetele, la milimetru..asta da 😀

Lasă un răspuns