Tehnici esentiale de … shopping

De cand am cablu si de cand tin eu minte imi place sa ma uit la documentare. Desigur, initial eram mai fascinata de canalele care prezentau documentare cu animale insa apoi, de cand cu emisiunea lui Bear Grylls am ramas fidela canalului care prezenta tehnicile de supravietuire in cele mai dificile locuri de pe pamant. Fiind o baietoaica, mai mult decat o “domnisoara”, desigur ca atentia mi-a fost atrasa atat de excentricitatea metodelor de supravietuire cat si de ustensilele pe care uneori le mai prezenta. In loc sa visez la rochite si oje eu ma gandeam ce tare ar fi sa am un cutit army, sa scrijelesc cu el scoarta copacilor (si nu pentru a scrie X+Y=LOVE :), sa il port cu mine in aventurile pe care mi le imaginam cu prietenii de aceeasi varsta (majoritatea baieti), sa ne lasam imaginatia sa “zburde libera” in timp ce sapam gropi in speranta unei comori ascunse sau…pietricele colorate.

Nu mai sunt copil, intr-adevar, insa oricat de mult m-as fi transformat in sotie, mama, femeie, exista inca o anumita doza de “masculinitate” care nu a reusit sa fie estompata in decursul anilor. Ma simt inca atrasa de segmentul army, si nu ma refer numai la barbati in uniforma, cat si de diferite ustensile pe care le poti folosi atunci cand iesi la iarba verde sau cu cortul, si pe care normele sociale si igienico-sanitare cu care te-ai invatat traind civilizat, le fac vitale.
Sa va dau cateva exemple: filtru de apa (in cazul in care ti se termina apa potabila poti filtra apa dintr-un izvor/rau), cutit army (chiar daca nu te aventurezi la vanatoare sau la jupuit vanatul, sunt sigura ca ii poti gasi alte cateva zeci de utilitati), busola (daca planuiesti sa iesi pe un mic traseu impadurit si necunoscut sa poti mereu sa revii in punctul de plecare fara sa abordezi problema ca Hansel si Gretel), breloc multifunctional (ce are desfacator de sticle, 3 surubelnite diferite, pila de unghii, instrument de curatare a unghiilor, taietor de ate si o pereche de clesti) si chiar un amnar multifunctional pentru aprinderea focului in cele mai vantoase sau umede conditii (nu lasam nimic la voia intamplarii cand e vorba de gratar, nu-i asa baieti?)
http://www.totalmag.ro/
Pe TotalMag gasesti cele de mai sus si chiar mult mai multe, din categoria aparatelor uzuale unei gospodarii, imbracaminte si accesorii pentru fortele de ordine, vanatori, pescari, etc. dar si produse de IT&C, accesorii calculator, telefoane mobile, tablete, articole pentru bucatarie, accesorii pentru airsoft, electronice si lista poate continua.
Asadar, doamnelor si domnilor, astept parerile voastre. Ce produse de pe site v-au atras atentia voua personal si care doriti sa le faceti cadou partenerului sau unui amic in cautarea urmatoarei aventuri?
O zi frumoasa!
XOXO

4 comments

  1. Paola Paola says:

    Eu as lua cate una din fiecare din categoria supravietuire, nu se stie niciodata cum ai nevoie de ele si ce alte intrebuintari le gasesti 🙂

Leave a Reply