Un corn al abundentei online

 Acum cativa ani am lucrat ca si secretara intr-o firma in plina dezvoltare. Imi aduc aminte si acum primele zile pe acel post. Fata dinaintea mea a plecat in conditii mai putin bune asa ca disponibilitatea ei de a-mi furniza informatii valoroase pentru mine era la cote minime. Printre atributiile, numeroase dealtfel, pentru acel post intra si partea de aprovizionare cu produse de birotica, atat de folositoare unei bune desfasurari a intregii activitati. Nu trecuse mult timp pana cand stocul de produse de birotica a inceput sa se termine. Atunci a fost prima data cand am acordat o mai mare importanta unor bani cheltuiti, pentru ca stiam ca nu sunt ai mei si pentru ca orice banut face diferenta atunci cand comanzi cutii intregi de hartie de copiator, pixuri, markere, notite, creioane, etichete, plicuri, capsatoare, perforatoare si desigur vitalele bibliorafturi pentru organizare si arhivare. Cum vechii furnizori ofereau doar o anumita parte din cele necesare si aveau conditii de plata si livrare diferite, mi-am concentrat atentia catre atotstiitorul internet, care mi-a indreptat pasii catre un site ce aparent ma ducea cu gandul la orice numai la papetarie nu : “Cornul Abundentei”.

Ce este un corn al abundentei si ce legatura are el cu papetaria? Pai hai sa va explic in felul urmator: cornul abundentei (semiluna fertila) este o zona relativ fertila inconjurata de zone aride, situata in Vestul Asiei, fiind denumita totodata si “leaganul civilizatiei” deoarece acolo se crede ca a luat nastere scrisul si s-a inventat roata. Asadar, asa cum in trecut acest tinut fertil, sub forma de corn, era considerat la acea vreme o oaza de cunostinta si bunastare cand totul in jur era secetos si neprielnic, asa si acest site aduce preturile de la nivelul ostil in care se aflau, intr-un mediu prietenos si accesibil oricui.
 Aflu ca varietatea produselor prezentate pe acest site este datorite prezentei a  doua companii: Previous Prodcom SRL si Cornul Abundentei SRL, ambele cunoscute ca si CORNUL ABUNDENTEI, fiecare completand lipsurile din oferta celeilalte, rezultand astfel o oferta diversificata si completa in materie de papetarie, mobilier si accesorii pentru birouri.
Incep prin a-mi asigura mie si colegilor minimul necesar desfasurarii activitatii in conditii rezonabile: vitala hartie de copiator, minunatele notite adezive, dosare, cateva capsatoare si capse pe masura, bibliorafturi, agrafe, folii de protectie si desigur tus pentru stampila.

Le pun in cos, vad totalul si ma duc la sef sa imi aprobe cheltuiala ca sa pot da comanda. Se uita la mine incruntat, se uita la total si la produsele ce urmau a fi cumparate si imi zice ca la ei nu se face rabat de la calitate asa ca sa ma duc sa ii dau comanda de aceleasi produse pe care le foloseste si acum. Nelamurita, ii explic faptul ca sunt aceleasi produse, pe care le avem si acum numai ca sunt mai ieftine ca si pret, comanda ne ajunge in maxim 48 de ore, si putem plati cu OP. Ii aduc in vedere si o eventuala colaborare pe termen lung cu aceasta firma pentru livrarea constanta a acestor tip de produse datorita gamei diversificate pe care acestia o au, mai ales ca urmeaza sa ne extindem, consumul va creste iar noile birouri vor trebui echipate cu cele corespunzatoare. “Si ce anume mai au ei ieftin si nu putem lua din alta parte la fel de ieftin?” ma intreaba boss-ul. Pai… incep prin a-i enumera cateva dintre ele, si anume aparatele de tehnica de birou (necesare pentru etajul al 2-lea ca sa nu urce si sa coboare lumea de fiecare data cand au ceva de listat, indosariat, plastifiat, taiat), flipchart-uri si panouri pentru sala mica de sedinte, accesorii IT&C, perforatoare si calculatoare pentru fiecare birou, iar pentru amenajarea birourilor au jaluzele, birouri si niste suporturi de birou cu tot ce trebuie fiecaruia pentru a-si etalaja dorinta de munca si priceperea.

Am vazut ca era multumit de ceea ce aude si convins deja ca poate lua calitatea la un pret mai bun incat am considerat asta ca fiind prima mea “victorie” personala pe acel post. Nu a durat mult pana am si comandat prima serie din cele necesare, in cateva minute am primit factura proforma pe mail si imediat am efectuat si plata ca sa le putem primi cat mai curand si sa nu fim limitati de lipsa de hartie atunci cand ne “loveste” inspiratia.
Puteti si voi sa  faceti o impresie buna la birou prin descoperirea unui “corn al abundentei” in materie de papetarie, nu doar cu numele ci si cu preturile, avand astfel la dispozitie tot ce va trebuie pentru a va continua munca inspirat si eficient, insa pana atunci va invit sa le dati like-ul vostru pe pagina de Facebook, astfel veti fi mereu la curent cu noutatile.

O zi placuta!
XOXO

7 comments

 1. Maria Elena says:

  Wow…ce mi-a placut articolul !!!
  Am dat like cu multa placere si am rasfoit un pic siteul, au tat de multe articole….si la preturi foarte bune !!!
  Chiar daca nu lucrez in domeniul secretariatului, sunt tentata sa-mi fac comanda pentru mine personal !
  Multumesc, draga Paola ! 🙂 :*

 2. Paola Paola says:

  Mie mi-au facut cu ochiul notitele colorate, Nu stiu de ce dar cand le vad am tendinta de a le cumpara pe toate, in toate culorile, modelel si din fiecare material 🙂

Lasă un răspuns