OrganicBaby se rebrand-uieste si devine Rangali

Despre Organic baby, site-ul pe care l-am descoperit recent in materie de produse bio adresate nu doar copiilor ci intregii familii, v-am mai povestit acum cateva zile aici cand aduceam la cunostinta bloggerilor de beauty, si nu numai, programul de testare si afiliere pus la dispozitie de acest site. Acum, misiunea mea este alta, aceea de a va informa ca Organic Baby, dupa 6 ani de incantare cu produse bio si oferte avantajoase, trece printr-o perioada de rebranding devenind Rangali.
Proces complet “nedureros” pentru site si deloc impovarator pentru noi, cei care dorim sa ii rasfoim fiecare categorie de produse si sa ne mai miram ce minunatii exista de care noi nici nu aveam habar. Conceptul de “Bio Store” ramane valabil insa este exprimat mai atragator prin “naturally beautiful”, adica o frumusete naturala.
Rabrandingul nu schimba cu nimic calitatea produselor, marcile oferite catre vanzare, ofertele, promotiile si programele  de pana acum, ci va doar prezinta o “Aceeasi Marie cu alta palarie”, dupa cum s-ar zice in popor. Rebrandingul este totalitatea metodelor prin care o organizatie sau un produs comunica, simbolizeaza si se diferentiaza catre audientele sale. El este un proces de revitalizare in viata unui brand si nu ar trebui facut la intamplare. Prin schimbarea de brand se urmareste schimbarea perceptiei de catre publicul tinta, adresarea unui nou public tinta sau chiar repozitionarea mai eficienta in cadrul optiunilor clientilor deja existenti, deci nu e de mirare ca acest lucru s-a intamplat dupa 6 ani de existenta, timp in care cota de piata pentru produsele bio a crescut, odata cu ea si concurenta.
Consider ca un brand e la fel de bun ca oamenii care il manageriaza si il reprezinta, asadar, putem trage concluzia ca echipa din spatele brandului Rangali este una careia nu ii este frica sa faca schimbari, se adapteaza nevoilor pietei, isi diversifica portofoliul de produse si cauta mereu noi metode de promovare in atingerea scopului suprem: locul I pe piata romaneasca a produselor bio.
In acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza door-to-door, in toata Europa, prin curier, direct din stoc si sunt la pret de importator.
Va intrebati poate de ce Rangali si nu alta denumire? Pai Rangali este o insula din Maldive. Cu ce altceva ai putea sa asociezi naturaletea si parfumul cosmeticelor bio decat cu o insula exotica, salbatica, cu portiuni ramase inca nestingherite de evolutia lumii moderne.
In plus, pentru a nu crea confuzia ca ar fi un site adresat numai copiilor, devine astfel un nume universal, fara a “alunga”  potentialii vizitatori care filtreaza site-urile dupa denumirea lor facand asocieri eronate.
Asadar, va invit sa vizitati site-ul rebranduit si sa imi spuneti daca va place noua imagine:)
O seara placuta!
XOXO

9 comments

  1. Paola Paola says:

    am si eu un wishlist destul de mare 😉 Cand sunt atatea bunatati e greu sa decizi si categoria dapai produsul 😀

  2. Paola Paola says:

    si foarte bune si sanatoase as putea adauga 🙂 Nu mai astepta si inscrie-te si tu 🙂

  3. Paola Paola says:

    Eu am primit demachiantul de la Odilique de la ei, recunosc e cam scump dar de cateva zile traiesc o experienta minunata cu el 🙂

Leave a Reply