Giveaway

Pentru ca-i soare, cald si frumos afara imi induce si mie o stare de bine, asa ca aceasta stare de bine se rasfrange asupra voastra, din pacate sau din fericire 😉
Azi dau drumul unul concurs ce dureaza o saptamana  (de pe 19.06- 26.06.2015) si consta in indeplinirea a 3 conditii simple:

  1. like paginii de Facebook a blogului
  2. share unui articol de pe blog
  3. share concursului

Premiul consta in 2 cani de cuplu asa cum se pot vizualiza in imaginea de mai jos:

Tutorial 

Pentru a copia linkul de share de pe Facebook gasiti mai jos o exemplificare:
1. Intrati pe articolul pe care doriti sa il distribuiti si la final gasiti butonul de Facebook. Dati cllick pe el.2. Se va deschide o noua fereastra in genul celei de mai jos. Fiti atenti ca share-ul sa fie public, altfel nu am cum verifica daca ati respectat conditiile de inscriere. Pentru a verifica daca postarea este sau nu publica va uitati sa apara globul pamantesc jos langa unde veti da click de confirmare a distribuirii.

3. Dupa ce ati distribuit articolul, intrati pe profilul de Facebook si va va aparea (de regula) ca fiind prima postare de sus. Sub ea va apare ora la care ati distribuit, acolo veti da click.

4. Se va deschide o noua fereastra din care veti copia linkul. Acel link il veti introduce in casutele aferente conditiei de concurs.

Inscrierile se fac in formularul rafflecopter. Inscrierile facute in alta parte nu vor fi luate in considerare. a Rafflecopter giveaway

UPDATE 26.06.2015: Castigatoarea concursului este Alina Stoian Sampetru. Felicitari Alina, te rog sa imi trimiti un mail cu datele tale pentru a putea intra in posesia premiului.

Multa bafta !
XOXO

This entry was posted in diverse.

9 comments

  1. Laura L.Myrvold says:

    Fb : Laura L. Myrvold
    Gfc : LAURA LOREDANA MYEVOLD
    Multumim pentru concurs, super premiul ! <3

Leave a Reply