Giveaway #3 – Happines

UPDATE 22.07.2015. 
Castigatorul concursului organizat impreuna cu Farmec este PUSA RAISA. 
Felicitari si te rog sa imi trimiti datele tale pentru a putea intra in posesia premiului. O noua saptamana, un nou concurs, de data aceasta cu bunavointa unui sponsor. Cei de la Farmec au fost foarte prompti la solicitarea mea si mi-au trimis doua produse care sa le fac cadou uneia dintre voi. Este vorba despre serul antiimperfectiuni cu efect de iluminare si crema hidratanta matifianta, ambele destinate tenului gras/mixt cu predispozitie acneica. Cele doua fac parte din gama Happiness si au la baza extractul de afine. Eu personal am avut crema matifianta si mi-a lasat o impresie foarte buna, un ten curat si per total a fost o experienta placuta.
Durata concursului este: 15.07-22.07.2015
Cerintele sunt urmatoarele:
  1. Like paginii de Facebook Farmec
  2. Like paginii de Facebook a blogului
  3. Share public concursului
  4. Abonare G+/GFC/mail/Pinterest/Twitter – optional insa reprezinta sanse in plus
Toate inscrierile trebuie facute in formularul rafflecopter, iar cele facute in alta parte nu vor fi luate in considerare.

a Rafflecopter giveaway

 

Desemnarea castigatorului se va face aleator cu ajutorul Rafflecopter si acesta va fi anuntat in cel mult o zi de la finalizarea concursului. Premiul va fi trimis la orice adresa din Romania, prin posta romana, in cateva zile de la revendicarea lui de catre castigator. In conditiile in care premiul nu este revendicat in maxim 48 de ore de la afisarea castigatorului, imi rezerv dreptul de a face o noua extragere si de a desemna un alt castigator.
Acestea fiind spuse, va astept inscrierile cu mare drag si va urez multa bafta tuturor.
O seara placuta!
XOXO

9 comments

  1. Rodica Granpier says:

    De data asta particip si eu 😀 ….imi doresc demult aceste produse….o zi frumoasa iti doresc :*

Lasă un răspuns