(P) DarmaTech – constructii civile la standarde europene

Spiritul de proprietar al romanului se vede cel mai bine in imobiliare, drept urmare Romania este tara cu cel mai mare numar   de proprietari din intreaga UE. Romanii prefera casele proprietate privata, fie ca le cumpara “la cheie”, “la rosu” sau vor sa le construiasca in regie proprie sau sa apeleze la o firma de constructii,  scopul final este de a deveni proprietar pe casa lui. Majoritatea nu stiu cate costuri implica construirea unei case, pasii pe care trebuie sa ii urmeze , ba chiar le este un domeniu complet necunoscut si vor sa lase treaba pe mana specialistilor in domeniu. Primul lucru pe care trebuie sa il luati in vedere cand alegeti astfel de specialisti este portofoliul. Nimic nu recomanda mai bine un maestru decat operele lui, lucru valabil si in constructii. Orice firma serioasa ce isi asuma responsabilitatea ridicarii unei case si predarii ei in orice stadiu convine cu beneficiarul trebuie sa aiba in portofoliu cel putin cateva constructii asemanatoare, oameni calificati si management serios.

Cautand cateva firme sa ne ajuta la constructia casei am dat si de DarmaTech, cu sediul in Bucuresti si care are un portofoliu impresionant. Calitatea si notorietatea lucrarilor ii recomanda ca fiind un etalon de atins pentru toate start-up-urile sau firmele cu vechime in domeniu care, cred ca renuntand la anumite cheltuieli si facand rabat la calitate vor putea reusi pe o piata in care concurenta are un grad din ce in ce mai ridicat al calitatii si al profesionalismului.

DarmaTech este calificata pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general:
– constructii industriale “la cheie” – constructii industriale de tip hala, cladiri social-administrative, showroom-uri,
– constructii civile “la cheie” – blocuri de locuinte, sedii administrative, clinici medicale
– amenajari exterioare
– amenajari interioare
– platform betonate
– bazine de retentie ape pluviale si rezervoare de incendiu,
– lucrari de izolatii – termoizolatii, hidroizolatii, fonoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie.
O firma de constructie buna si calificata poate fi diferenta intre o casa durabila si una la care va fi mereu nevoie de reparatii. Odata construita, o casa, trebuie sa fie rezistenta pentru a va asigura siguranta de care aveti nevoie si sa va fie un adevarat acoperis deasupra capului. O casa bine facuta ar trebui sa reziste decenii si sa fie o mostenire lasata generatiilor viitoare nu doar un moft destul de costisitor.
Asadar, apelati la specialisti, folositi materiale de calitate si folositi-va de expertiza pe care firmele mari si-o pun la dispozitie la fiecare lucrare contractata, astfel va veti vedea linistiti de treaburile zilnice in timp ce casa visurilor parca se dezvaluie in fata ochilor cu fiecare caramida zidita.
O zi placuta!
XOXO

Leave a Reply