Vara asta ploua cu premii

Vara nu-i ca iarna! S-a constatat ca vara suntem mai optimisti datorita zilelor  mai lungi, a prezentei mai indelungate a soarelui si a razelor cu care el ne alinta. Zilele insorite si calduroase ne fac sa fim mai plini de viata, de energie, mai sociabili, mai creativi si mai inspirati. Pana si ploile de vara sunt asteptate, adorate si considerate romantice. Imaginati-va acum o ploaie cu premii, care mai de care, de la excursii in tinutul bucovineam la gadget-uri, de la piese de mobilier la vouchere, de la bani la incaltaminte si produse de infrumusetare. Daca mai e ceva de adaugat pe wishlist-ul unei femei va rog sa imi spuneti, dar cred ca Marius, admin-ul BlogAwards, a cuprins cam toata gama.

vara2015 Premiile au stat cuminti si au asteptat ca un blogger harnic, inspirat si dornic de noi provocari, sa le declare dragostea sau sa le faca personajele unei povesti. Isi doreau pe cineva care sa le gaseasca cea mai buna intrebuintare pentru ca scopul suprem sa fie atins: rasplata pentru munca depusa.
Marius a tinut cont de feed-back-urile primite de la participanti si s-a gandit ca ar fi frumos sa schimbe putin regulile “jocului”, astfel incat fiecare blogger sa poata castiga macar un premiu, sa nu se simta neindreptatit in niciun fel si chiar daca poate inspiratia l-a cam ocolit in ultima perioada, munca pe care acesta a depus-o sa nu fie fara folos.
Asadar, pe langa cele 11 campanii individuale pe care Vara Bloggerilor 2015 le contine, vor fi si pana la 20 de premii daruite bloggerilor situati pe primele 20 de pozitii in functie de punctajul obtinut. A…nu stiti de punctaj? Punctele pot fi acumulate participand la campanii sau prin alte actiuni cum ar fi:
1 punct pentru un articol inscris la o campanie individuala
1 punct pentru articolul de promovare al concursului
1 punct la 10 like-uri pentru orice articol inscris si promovat*
0.5 puncte daca inscrii un blogger in platforma BlogAwards**
0.5 puncte bonus daca bloggerul pe care l-ai inscris participa la o campanie BlogAwards***
In cadrul fiecarei campanii individuale sponsorul poate acorda un numar de puncte la anumiti bloggeri participanti ca si premiu.****
* Se acorda la fiecare 10 like-uri inregistrate
** Se acorda la fiecare blogger pe care il inscrii. Dupa ce acesta s-a inscris trimite un email cu user-ul sau pentru validare la adresa roblogawards@gmail.com.
*** Se acorda o singura data.
**** Fiecare campaniei are un numar de puncte ce pot fi acordate de catre sponsor. Repartizarea punctelor se va face dupa dorinta sponsorului.
Fiecare campanie are propriul punctaj, propriile premii, cu reguli stabilite de sponsori, insa aceasta, Vara bloggerilor este infaptuita, administrata si propagata in social media de Marius de la Blogatu.ro. Premiul cel mare este o tableta pentru autorul celui mai reusit articol de promovare, nu imi fac mari sperante, stiu ca sunt altii mai inspirati si mai talentati decat mine, insa nu se stie niciodata 🙂

Pana la campania viitoare va urez o zi placuta!
XOXO

Leave a Reply