Lenjerii de vis si o excursie la Paris

Subiectul lenjeriilor de pat probabil ca nu va este deloc strain. Lenjerii din diferite materiale, pilote, perne, promotii de 1+1, promotii de 2+1 sau alte tipuri de promotii deja va lasa rece si nici nu mai stati sa mai rasfoiti site-ul ca sa va “scaldati” privirea printre sutele de modele pe care le ofera. Pilotele deja nu mai incap in dulap, cuverturile nu prea le folositi ca oricum copilul se suie si sare pe pat, stocul de perne se mareste cu cat profitati tot  mai mult de promotii iar halatele de baie deja le aveti pe categorii. Ce ar putea sa va mai atraga la un site de lenjerii daca nu promotiile?

111


Poate un summer black week? Poate o tombola? Poate preturi foarte mici? Poate o excursie la Paris? Paris?!? Sa inteleg ca v-am atras atentia :). Stiu ca cearsafurile si pilotele nu va “incalzesc” atat de mult sufletul cum ar face-o o excursie in doi la Paris, orasul iubirii, unde veti avea ocazia sa va indragostiti din nou, sa savurati o ceasca da cappucino si un croissant la un bistro de pe Champs Elysees, cu bereta pe o parte si cu o atitudine “french”. Un oras care debunda de istorie, romantism, gastronomie exclusivista, parfumuri si haine de designer. E o capitala nu doar a Frantei ci si o capitala a iubirii, a arhitecturii, a modei, a vinului, a faimoasei brie si a champaniei.

header-eshop-landingpage

Deci, de ce e bine sa cumparati de pe Lenjerii Outlet? Pentru ca ofera acel ceva in plus, ofera nu doar promotii, nu doar preturi mici, nu doar varietate ci sibvhbn acea speranta ca poate norocul ne va surade la fiecare achizitie pe care o facem la ei. Speranta ca poate noi vom fi cei care vor petrece 3 nopti in Paris  doar pentru ca am cumparat un produs deja la cel mai bun pret. Tragand linie, castigati de doua ori: economisiti bani si va mariti sansele de a castiga excursia. E doar un singur inconvenient: dureaza doar o saptamana, asa ca fuguta pana nu se termina stocurile la modelele care va plac 🙂

_vyr_3707_vyrp11_3707SET-PATUT-3-UR-ROZ

Eu am aflat de promotia in cauza datorita Cristinei de la http://www.ieftinici.ro/ si ii multumesc cu aceasta ocazie, daca nu ar fi fost articolul ei poate ca nu reuseam sa imi plasez in timp util comanda de set pentru patut pe care urmeaza sa o ofer cadou noului membru al familiei noastre extinse.

O zi placuta fetelor!

XOXO

Leave a Reply