Tot ce trebuie sa stii despre lentilele de contact pentru Halloween

Lentilele de contact cosmetice pentru efecte speciale sunt folosite in cadrul pieselor de teatru, in filme sau cu ocazia unei sarbatori sau petreceri tematice, precum cea de Halloween.

Atentie! Lentilele de contact cosmetice pot fi utilizate in siguranta, doar atunci cand sunt achizitionate de la un distribuitor autorizat si sunt ingrijite corespunzator.

O scurta istorie a lentilelor de contact cosmetice

Folosirea lentilelor de contact in scopul obtinerii unui look special nu este o practica recenta. Acestea au fost folosite in industria cinematografica inca din anii 1950. Actori si muzicieni celebri, precum Elvis Prestley, Michael Jackson sau Gary Oldman au folosit in filmele si videoclipurile lor lentile de contact cosmetice, pentru a-si schimba sau accentua culoarea ochilor.

Am nevoie de prescriptie medicala pentru lentilele de contact de Halloween?

Raspunsul este „nu”. Aceste lentile sunt destinate doar pentru a crea un efect vizual impresionant, putand fi achizitionate, in mod legal, fara prescriptie medicala.

Ce personaj vrei sa fii de Halloween?

Lentilele pentru Halloween pot sublinia sau completa personajul in care alegi sa te costumezi (zombie, vampir, varcolac, fantoma, vrajitoare, etc).

 • Lentile de contact Halloween tip Vampir. Pentru a crea un look de vampir autentic, adauga costumatiei tale o pereche de lentile de contact cosmetice, specifice unui vampir. In functie de tipul de vampir, modern sau clasic, poti alege lentile de contact rosii sau negre. Culoarea acestor lentile este vizibila atat pe ochii mai inchisi, cat si pe cei deschisi.

lentile-de-contact-cosmetice-halloween-colorvue-red-devil_184_1_1413379434

 • Lentile de contact Halloween tip zombie. Din ce in ce mai populare, lentilele de contact tip zombie se potrivesc perfect cu sarbatoarea de Halloween. Costumele de zombie sunt relativ usor de creat, iar ochii sunt o parte importanta a costumului.lentile-de-contact-cosmetice-halloween-colorvue-lunatic_185_1_1413379617
 •  Lentile de contact Halloween tip varcolac. Acestea vin intr-o gama larga de modele, fiind perfecte pentru completarea unui costum autentic de varcolac. Lentilele de Halloween galbene sau albe sunt cele mai folosite, deoarece sunt mai infricosatoare.lentile-de-contact-cosmetice-halloween-colorvue-cats-eye_189_1_1413380651

Pentru siguranta ta, este important sa nu imparti lentilele de contact de Halloween cu alte persoane. Desi poate parea o idee distractiva sa schimbi lentilele cosmetice cu prietenii la petrecere, acestea pot raspandi bacterii daunatoare ce pot duce la probleme oculare grave. 

Voi in ce va costumati de Halloween?

O zi frumoasa!

XOXO

One comment

 1. Glory says:

  Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from paolaivan.ro and converting it into videos to promote on Youtube using Content Samurai? You simply add the text and it converts it into scenes that make up a full video. No special skills are needed, and there’s access to over 1 million images/clips that can be used.

  You can read more about the software here: https://turntextintovideo.com – there’s also a link to a totally free guide called the ‘Youtube SEO Cheat Sheet’, full of fantastic advice on how to help your site rank higher in Youtube and in Google.

  Kind Regards,
  Glory

Leave a Reply