(P) Trecerea in nefiinta a chefului de munca

Trecerea in nefiinta a cuiva drag este mereu un eveniment cu mare incarcatura emotionala, insa, asa cum orice eveniment, placut sau neplacut, implica si o parte organizatorica anunturile cu decese sunt printre cele mai simple modalitati de a le face cunoscute. Moartea a devenit o afacere ce nu duce lipsa de clienti niciodata, iar de pe urma ei beneficiaza atat firmele de pompe funebre cat si restaurantele care ofera servicii de catering la praznice. Ziarele isi primesc si ele cota parte din acest proces prin rolul pe care il au in informarea maselor.

Oricine poate posta anunt intr-un ziar, iar de multe ori aleg Romania Libera datorita tirajului sau a unei preferinte personale. Un anunt Romania Libera nu costa mult si nu implica decat 3 pasi simpli pe care ii poti parcurge online din orice locatie cu conexiune internet fara sa te deplasezi la redactie. Pentru un anunt deces Romania Libera pasii pe care trebuie sa ii urmezi raman simpli insa va trebui sa da dovada de un pic de creativitate si sensibilitate pentru a reusi sa iti exprimi sentimentele cat mai bine si cat mai aliniate cerintelor acestui tip de anunt.

decese 1Asa cum creativitatii nu ii sta bine singura, pentru o expunere si vizibilitate mai mare a anuntului puteti bifa mai multe optiuni de formatare a textului, cum ar fi scrierea lui cu majuscule, cu litere distincte, incadarea intr-un chenar sau adaugarea unei poze. Optiunile de publicare a textului va ofera posibilitatea cresterii vizibilitatii anuntului prin postarea lui pe 63 de situri cu 2 lei in plus, pe 17 bloguri, sau pe 357 de situri cu doar 25 de lei in plus la suma finala. Tot aici vi se ofera posibilitatea de a primi in format fizic sau scanat pe mail ziarul/pagina ziarului in care a fost publicat anuntul vostru si numarul de aparitii (consecutive sau selective) pe care le doriti.

optiuni deceseInainte de a proceda la urmatorul pas, cel de-al doilea va trebui sa luati la cunostinta ca responsabilitatea pentru realitatea continutului anuntului va revine in totalitate, asadar nu va tineti de glume pe banii vostri daca doriti sa faceti o farsa morbida.

Pasul 2 este mai mult o revizuire a continutului textului, a optiunilor selectate si este ultima sansa in care puteti face o modificare asupra optiunilor de formatare, redactare, aparitie si text, continuarea catre pasul 3 implicand acceptarea acestora.

recap decesePrin apasarea butonului “Publica acest anunt” veti ajunge la cel de-al treilea pas care va va solicita datele personale in vederea emiterii facturii fiscale. Sunt sigura ca nu e un caz izolat cel al decesului din familia mea insa sper ca macar dintr-un subiect mai putin vesel sa reusesc sa va smulg un mic zambet prin textul anuntului.

O zi placuta!

XOXO

Leave a Reply