(P) Cum sa iti faci de ras seful la nivel national

Cu totii am intalnit macar odata in viata noastra profesionala un sef idiot. Fie ca ati reusit sa il evitati pana acum si spusele altora vi se par ireale, fie ca inca nu ati reusit sa va debarati de el din cauza dependentei economice pe care o aveti fata de job-ul vostru sau nici macar nu vreti sa va aduceti aminte de acea perioada a vietii voastre, realitatea este ca sefii idioti si prosti exista, sunt printre noi, uneori se camufleaza, alteori reusesc sa ne induca in eroare, insa de cele mai multe ori ii poti “mirosi” de la distanta. Ei sunt aia care se simt frustrati, ei sunt cei lasi si care sufera de complexul divinitatii. Ei sunt cei care taie si spanzura nevinovatii, capabilii, competentii pentru a-si intari pozitia de mascul dominant al firmei sau al departamentului pe care il conduc. Ei sunt cei nesiguri de ei insisi dar reusesc, asemenea sociopatilor, sa imite comportamentul unuia care este sigur pe fortele proprii, sunt cei care, lasati in libertate, se confunda uneori cu cocalarii. Sunt cei care te fac sa te simti ca cel mai josnic om pentru ca lucrezi la el pe un salar de 1500 lei si nu ezita sa iti spuna ca ei la varsta ta erau mult mai evoluati profesional.

Desigur, tu, ca om civilizat, educat, cu 7 ani de-acasa si cu bun simt nu prea ai cum concura cu grosolania si prostia lor decat prin ironie si sarcasm ca oricum nu il vor percepe niciodata. Insa doar prin atat? Daca ai putea obtine o satisfactie mai mare fara sa te expui? Te intrebi cum? Raspunsul e simplu: publicare anunt in Jurnalul National. De ce sa te limitezi local cand poti sa dai veste in tara ca seful ti-e un incompetent? Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site si la sectiunea oferte pentru locuri de munca publici un anunt de genul:anunt locuri de muncaPentru o buna vizibilitate optezi pentru publicarea pe 357 site-uri, pe 17 bloguri, cu chenar, majuscule si cu litere ingrosate si primirea pe mail a paginii in care apare anuntul. O singura aparitie ar trebui sa fie destul ca sa fie sunat de dubiosi pe telefonul pe care tu il vei lasa ca numar de contact.

optiuni anuntCalulul anuntului iti face un rezumat al tuturor optiunilor bifate si iti da pretul, astfel constati ca esti deja la pasul 2.

rezumatPretul de 198.44 lei nu reflecta insa satisfactia pe care o vei obtine in urma publicarii anuntului. Totusi stai pe ganduri daca sa apesi sau nu butonul pentru a trece la pasul urmator.

Voi ce ati face?

O zi placuta!

XOXO

4 comments

Leave a Reply