Libertatea de a presta servicii

Serviciile sunt un sector foarte important al enonomiei noastre, ele avand o crestere ascendenta si se considera ca inca nu si-au atins adevaratul potential, chiar daca la primul semn de regres economic ele sunt primele afectate. Oamenii presteaza servicii sub diferite forme, fie ca si angajati, patroni sau liberi profesionisti iar altii apeleaza la aceste servicii. Desigur, bucla prestator-beneficiar se schimba, in timp prestatorul devenind in anumite conjuncturi  beneficiar si viceversa. Serviciile sunt in expansiune si datorita firmelor mari care incearca ca externalizeze anumite servicii pentru a ramane focusati pe activitatea principala sau pentru a-si usura munca. La nivel micro economic, oricine dintre noi poate fi un prestator de servicii si poate avea vizibilitatea dorita la nivel national/local doar cu ajutorul unui anunt.anunt libertatea

Ca de exemplu, un anunt prestari servicii in ziarul Libertatea, pe langa faptul ca devine vizibil offline la nivel national, iti publica anuntul si pe 63 de site-uri, 17 bloguri, sau daca vrei cu disperare ca informatia sa ajunga in cat mai multe locuri, poti alege sa iti publici anuntul pe 357 de site-uri partenere ale trustului Mediapress Advertising. Pentru o publicare anunt Libertatea nu trebuie sa te complici prea mult ci doar sa iti scrii anuntul intr-un mod cat mai profesionist si la obiect in care sa oferi informatii corecte si precise. Apoi va trebui sa bifezi optiunile de publicare pe care vrei sa le atasezi anuntului tau, aici intrand atat partea estetica cat si locul de aparitie. Astfel poti opta pentru litere ingrosate, incadrarea in chenar, majuscule, fond galben, pozitionare, fotografie, ba chiar optiunea de a primi scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat. Data de aparitie in ziar a anuntului este si ea un criteriu pe care il poti selecta dupa bunul plac, putand alege aparitii consecutive sau sa iti selectezi tu data la care vrei sa iti apara anuntul in ziar.

Urmatorul pas te va duce catre sectiunea de recapitulare al pasilor parcursi pana in acel moment,  fiind si ultimul pas in care mai poti face modificari de orice fel anuntului tau. Dupa ce confirmi corectitudinea anuntului tau poti purcede la ultimul pas, cel de-al 3-lea, unde iti vei lasa datele de facturare. Anuntul va putea fi publicat in termen de 24 de ore de la confirmarea platii, asa ca daca este o urgenta, tine doar de tine sa expediezi intregul proces. Daca pretul nu te incanta sau ti se pare prea scump, te poti loga pe site si vei beneficia de o reducere de 7% din pretul final. Din acest moment va puteti considera un prestator de servicii cu vizibilitate maxima. Bafta si spor la munca!

O seara placuta!

XOXO

Lasă un răspuns