(P) Cel mai versatil accesoriu: esarfa

Ce este o esarfa daca nu o bucata banala de material care iese din mediocritate datorita imprimeului,  culorii si al materialului din care este facuta? Pe langa toate acestea, ca sa ne ingreuneze alegerile, ele vin si sub diferite forme, de la dreptunghiulara, la patrata, cu franjuri, cu ciucuri si de ce nu creponata sau cu insertii elastice. modalitati de a purta o esarfaCu toate acestea insa, femeile aleg mereu varianta cea mai frumos imprimata, pe bumbac sau matase. Si de ce nu ar face-o? Varietatea de modalitati in care poate fi ea purtata este covarsitoare, avand rol de bijuterie, protectie impotriva soarelui sau a vantului, evidentiere a taliei sau pur si simplu purtata in scopul ei originar: de a proteja de frig zona decolteului si a gatului. Esarfa poate si ea la randul ei purtata cu o brosa pentru evidentierea unui nod ingenios, pentru un plus de sustinere sau stralucire.esarfa

Cu toate astea, investitia intr-o esarfa buna te scapa de multe dubii sau incertitudini in materie de asortari ale tinutelor. Un imprimeu multicolor care sa contina principalele culori pe care le aveti in garderoba va scoate din impas, iar daca aveti o garderoba bazata mai mult pe culori inchise, cu atat mai mult necesitatea unei esarfe plina de culoare este imperativ necesara ca sa va scoata din anonimat tinuta.

Dupa parerea mea esarfele sunt unele dintre acele accesorii universal valabile care tin foarte putin cont de trend dar tin foarte mult de modalitatea in care sunt purtate, iar utilitatea lor consta in faptul ca un singur item joaca un rol dublu: cel de bijuterie dar si de protectie impotriva factorilor de mediu. Ele sunt modalitatea ideala de asortare pentru persoanele care nu vor sa pairda timp cu asortatul bijuteriilor sau care nu doresc sa investeasca in alte bijuterii decat cele din materiale scumpe.

Voi purtati esarfe?

O zi frumoasa!

XOXO

6 comments

Lasă un răspuns