Depaseste obstacolele cu MATAR

Au trecut deja cativa ani buni de cand nu am mai cumparat incaltaminte sport. Tin minte si acum ultima mea sesiune de shopping  cu tema “sportiva”, cand am dat navala la sectiune de  tenisi si adidasi in perioada sconturilor si nu am mai iesit de acolo pana nu am cheltuit vreo 300 de euro. Desi teoretic cu suma asta nu prea poti pretinde incaltaminte din noua colectie, pentru mine asta nu a fost un impediment atata timp cat imi cumparam incaltaminte sport femei de calitate la pret redus cu pana la 50%.

Pe vremea aia, liniutele si virgulitele, reprezentand diferite branduri faimoase erau un reper de calitate printre populatia care abia incepea sa intre in contact cu ele, printre care si eu. Noi, astia care am “eclozat” la jumatatea drumului dintre comunism si democratie, intre socialism si libertinaj, intre siguranta si imprevizibil care am fost mult timp prinsi intre cutuma parintilor si inaplicabilitatea ei in noua era a democratiei, am inceput sa auzim si sa intram in contact cu ceea ce era marca de renume la acea vreme, mult mai tarziu decat urmatoarele generatii. Noi suntem marcati de altele, nu de informatia din online si nici de miile de posibilitati de a alege ce e bun si ce iti place. Probabil ca de asta am si ramas blocata o buna perioada de timp la pantofii negri si adidasii albi, in spiritul anilor de copilarie ca negrul si alb merg la orice.matar

Insa acum, cand posibilitatile, texturile, modelele, cerintele, viziunile si informatiile sunt atat de diferite si atat de diversificate incat te acosteaza la fiecare click cum ai putea sa nu gasesti ceva care sa iti placa? Cum ai putea sa treci pe langa o pereche de incaltaminte de dama cu model floral sau geometic, din materiale care mai de care mai variate, mai ieftine, mai scumpe, pe masura bugetului si pe masura pretentiilor? Cum ai putea sa iti stapanesti dorinta de a aparea a doua zi la sala cu o pereche de adidasi noi care sa te faca sa intri mai increzatoare la fitness sau sa “scoti untul” din bicicleta si cum ai putea sa treci peste obstacolele junglei urbane care iti pun in pericol ziua? Incaltamintea sport nu mai e demult catalogata ca venind in completarea unui trening, asa cum era la ora de sport din generala, acum ea poate completa o  diversitate de alte tinute. Depinde doar de imaginatia noastra si de felul in care ne face sa ne simtim atunci cand o incaltam. O pereche de incaltaminte sport poate fi cel mai bun aliat intr-o tinuta sau cel mai mare dusman, te poate urca sau cobora, te poate completa sau te poate duce in ridicol, depinde doar de tine cum asortezi ceea ce iti place!

O zi frumoasa si calduroasa!

XOXO

Lasă un răspuns