Despre verighete si fitele lor [Guest post]

Indiferent ca tocmai te-ai logodit si urmeaza sa te casatoresti, sau pur si simplu esti in asteptarea acestui moment important din viata, probabil ca esti la curent cu pretul si popularitatea inelelor de logodna cu unul sau mai multe diamante care pot fi incrustate pe acestea sau pe verighete. Noi iti recomandam lectura unor intamplari cu si despre inele, pe care probabil nu le cunosti.

Dupa ce Printul William a cerut-o in casatorie pe Kate Middleton, oferindu-i un inel cu safir de 18 carate, aceste bijuterii pentru logodna au inceput sa includa in designul lor si safire. Un expert in domeniu a dezvaluit pentru publicatia Chicago Tribune, ca pietrele pretioase colorate sunt adeseori in topul preferintelor, nu pentru ca ar fi mai ieftine sau mai durabile, ci pentru ca pot fi foarte rare.verighete gravate model pietre

Cele mai multe cupluri prefera lunile de iarna pentru a se logodi: 39% dintre logodnele anuale au loc intre noiembrie si februarie, in timp ce luna decembrie a fost semnalata ca cea mai populara pentru acest scop, 16% din cupluri alegand sa faca acest pas. Bijutierii si magazinele de profil fac, de obicei, reduceri in aceste perioade. Pentru orice model, compania noastra va ofera reduceri bijuterii la comenzile online. Fie ca doriti sa marcati evenimentul fericit a cununiei prin niste verighete din aur galben, alb sau roz, cu sau fara diamante sau alte pietre cu luciri diafane, fie ca optati pentru verighete clasice, este important sa alegeti un model care sa va placa. Imaginati-va ca urmeaza sa il purtati, in semn de loialitate fata de persoana iubita, pentru toata viata!

Traditiile si datinile de nunta se acopera de praful uitarii, fiind inlocuite de alte lucruri mai moderne, dar obiceiul schimbarii inelor de logodna si al verighetelor nu se va demoda niciodata. Oricum, un lucru este clar: aceste bijuterii sunt mai presus de valoarea lor materiala. Pentru persoana potrivita, verigheta perfecta este un lucru nepretuit!

Ai spus “DA” ?

O zi frumoasa!

XOXO

Leave a Reply