Concurs Total Pro Beauty [Incheiat]

Dupa o pauza de cateva saptamani trebuie sa pun capat lenevelii si sa imi reincep activitatea pe blog si, cum altfel sa fac asta daca nu cu un concurs, nu?

Premiul este unul util tuturor, fara a-i exclude pe domni, si consta intr-un kit de epilare oferit de cei de la Total Pro Beauty. Acesta consta intr-un incalzitor de ceara, 4 rezerve cu ceara si un pachet de benzi epilatoare pentru a asigura toate elementele pentru o buna epilare cu ceara chiar la voi acasa. 12092634_971378456250382_1200538409_nConcursul dureaza doua saptamani, de azi pana pe 01.04.2016 inclusiv, iar desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul programului Raffleopter in termen de maxim o zi de la finalizare.

Ce trebuie sa faceti voi pentru a va califica la acest consurs este foarte simplu: Like celor doua pagini de Facebook (Total Pro Beauty si Not Another Beauty Blog), distribuirea concursului pe retelele sociale si introducerea linkului de share si, complet optional, dar cu posibilitatea de a plusa cu 5 numarul sanselor de castig este urmarirea blogului pe Instagram.

Inscrierile se fac numai in formularul de mai jos, alte inscrieri, facute in comentarii sau in alta parte nu vor fi luate in calcul.

Acestea fiind spuse, va astept cu mare drag inscrierile 🙂

Bafta tuturor!

a Rafflecopter giveaway

This entry was posted in diverse.

17 comments

 1. Maria Elena says:

  Buna, draga Paula si bine ai revenit !
  Multumim pentru acest concurs atat de frumos si cu premiu util si necesar oricaruia dintre noi.
  Iti urmaresc blogul direct prin newsletter, pe Google + si Facebook. Nu am cont pe Twitter si nici pe Instagram.
  O zi minunata sa ai si o primavara superba iti doresc ! :* 🙂

  • paola says:

   Buna Adriana, poti gasi linkul direct pe coloana din dreapta a blogului, acolo unde scrie Follow me 🙂 Multa bafta 🙂

Leave a Reply