Alegerea rochiei scurte in functie de silueta

Pentru ca anotimpul rece a trecut este timpul ca femeile sa treaca incet dar sigur la vestimentatia pentru anotimpul cald. Unul din elementele de baza ale acestei vestimentatii este reprezentat de rochia scurta. Foarte multe femei, in special adolescentele, detin acest obiect vestimentar in propria garderoba. Si cum ar putea fi altfel, din moment ce rochia scurta inseamna din punctul de vedere a multor barbati feminitate. Deoarece nimeni nu este perfect, tipul de rochie scurta care se achizitioneaza, trebuie sa fie croit special pentru silueta persoanei care o achizitioneaza. Daca deja stii ce tip de rochie scurta ti se potriveste, si doresti vizualizarea mai multor modele de rochii scurte, poti face acest lucru prin intermediul magazinului NicoleStore. In cazul in care nu stii, este cazul sa citesti continuarea acestui articol.nicole

Rochiile scurte sunt solutia ideala pentru femeile cu o silueta mignona, in special cele care sunt croite in stil empire. De asemenea, acestui tip de silueta ii sunt recomandate rochiile scurte tip camasa, si cele care au decolteul in forma literei V.

Cele mai fericite femei sunt cele care au silueta tip clepsidra. De ce? Pentru ca acestui tip de silueta i se potrivesc mai multe tipuri de rochii. Cu toate acestea, femeilor care au silueta tip clepsidra le sunt recomandate rochiile cu decoleteu in forma literei V, rochiile tip bandaj precum si cele bodycon. Acest ultim model de rochie, pune cel mai bine in valoare formele siluetei clepsidra. Daca doresti sa vezi aceste tipuri de rochii scurte, atunci poti accesa pagina de facebook NicoleStore.

Femeile cu silueta tip mar sunt un pic reticente atunci cand vine vorba despre purtarea unei rochii, indiferent de modelul acesteia. Acest lucru se datoreaza abdomenului care, in cazul acestor femei este un pic mai accentuat. Lasand la o parte acest aspect, femeile cu o astfel de silueta au picioarele subtiri, motiv pentru care rochiile scurte le avantajeaza cel mai mult. Astfel, in ciuda faptului ca au abdomenul mai accentuat, designerii recomanda acestor femei purtarea unor rochii scurte in forma de A sau, croite in stil empire.

Deoarece sezonul cald incepe sa isi faca simtita prezenta, va invit sa vizitati magazinul NicoleStore, pentru a va putea bucura de cele mai bune produse vestimentare.

O zi frumoasa!

XOXO

Leave a Reply