Top 3 fantezii sexuale ale femeilor

Este bine știut că cei care vorbesc cel mai mult despre fantezii sexuale sunt bărbații. Asta nu înseamnă că doar ei se gândesc la ele. Studiile recente arată că femeile stau la fel de bine la capitolul imaginație și iubesc să se vadă în diferite roluri alături de bărbații lor… și nu numai. Cercetătorii germani au făcut recent un top al celor mai comune 3 fantezii în rândul femeilor. Citește mai departe și vezi în care te regăsești.top 3 fantezii sexuale ale femeilor

1. Sex în public

Una dintre cele mai imaginate fantezii în rândul femeilor este scena în care pasiunea se dezlănțuie în locuri publice, dar totuși nu chiar în mijlocul mulțimii. Mai exact, unor femei le place să îmbrace o lenjerie sexy pe sub o ținută casual, să meargă cu iubitul la cumpărături și să se lase duși de plăcere în cele mai ascunse cabine de probă, iar altele preferă adrenalina unei partide de amor în mașină într-o parcare de la marginea orașului. Dacă ai fiori când te gândești la o astfel de scenă, trebuie să îți amintim să iei în calcul riscul de a fi prinși ceea ce înseamnă și consecințe nu prea plăcute. Fiți mereu pe fază și lăsați adrenalina să vă învăluie.

2. Eleva neascultătoare

O altă fantezie la care visează multe femei încă de pe băncile școlii este să facă dragoste cu profesorul cel mai dur, dar care este și sexy în același timp. Poți să îți pui în practică această fantezie chiar cu iubitul tău. Nu trebuie multă recuzită: iubitul tău în costum și o atitudine serioasă, iar tu un costum erotic sexy de școlăriță cu care să îl dai pe spate. Fii sigură că o noapte ca aceasta nu se va termina prea repede.

3. Femeia dominatoare

Tuturor femeilor le place să fie la conducere și să ia frâiele în mâini. Cum acest lucru nu se aplică mereu și în realitate, locul ideal de a arăta cine este șefa este în dormitor… sau în oricare loc al casei. Pune-l la respect pe soțul tău neascultător legându-i ușor mâinile și apari în fața lui cu o lenjerie erotică neagră din latex sau chiar plasă și fă-l să îți ofere plăcerile dorite. Desigur, nu trebuie să uitați că acesta este doar un joc și oricând vă puteți opri prin anumite cuvinte cod. Totuși, dacă ești curioasă să încerci, nu ezita. Poți descoperi adevărate metode ce oferă plăceri la care tu nici nu te gândeai.

Acestea sunt cele mai comune 3 fantezii în rândul femeilor, dar lista nu se oprește aici. Fiecare femeie are o imaginație proprie care poate naște cele mai fierbinți scenarii. Cel mai important este ca pe unele să le pui în practică cu iubitul tău, în felul acesta reușind să mai condimentezi viața de cuplu. Dacă te simți sexy, eliberează-te de inhibiții!

Lasă un răspuns