A paria sau a nu paria?

Ne place sa ne sfidam soarta, sa luam in piept destinul iar posibilitatea unui castig rapid care presupune doar putina intuitie si noroc, suna tentant pentru oricine. Nu va ganditi ca doar omul modern din capitalism e incatusat in aceasta robie a banului si a adrenalinei, ci pariurile exista de aproape 3000 de ani. Fie ca vorbim de obiceiurile grecesti de a paria pe gladiatori,  de perpetuarea obiceiului in intreg imperiul roman sau dainuirea lui pana in Evul Mediu, motorul propulsarii  si propagarii lor era mereu acelasi: un castig exponential mai mare fata de cel investit, adrenalina asteptarii rezultatelor, multitudinea de stari  prin care trecem la urmarirea meciului in care avem bani in joc, deruta  pana la identificarea celei mai bune cote si confuzia cand intuitia dicteaza altceva decat logica. Chiar si intregul proces de pariere e o experienta in sine, ce fel de experienta va fi ea, ramane sa stabileasca propriul tau noroc. Sau nu e asa?to bet or not to bet

Ne lasam cu totul in baza norocului? Dorinta de reusita zice ca nu si atunci se naste intrebarea, cum putem sa ne ajutam norocul? Iata ca in privinta asta, cel putin in zilele noastre, cand internetul dicteaza, cand conexiunea la internet este vitala si cand online-ul iti completeaza imaginea din offline, casele de pariuri au dezvoltat un sistem de pariuri online. Un lucru e cert, romanii se pricep cu precadere la sport si la politica, iar cum politica creaza mai multe fibrilatii decat senzatii, pierderi de incredere decat castig monetar, incertitudine decat cota de castig, varianta cea mai optima e sa ne orientam catre pariuri sportive cat inca nu au fost politizate si ele. In online e mereu simplu, chiar daca esti cunoscator sau nu, jucator experimentat sau initiat, casele de pariuri au algoritmi proprii de calcul si ofera in acest sens niste cote de castig. Ce sunt cotele? Cota este numarul cu care suma investita ti se inmulteste. Cu cat cota e mai mare, cu atat, daca alegerea ta e castigatoare, vei avea mai multi bani la finalul meciului.

Iar daca tot vorbim de case de pariuri, de online, de timp si de bani atunci alegerea optima ar fi sa ne concentram pe un centralizator al ofertelor de la casele de pariuri din Top 5. De ce sa risti sa iti lasi banii in seama unor neprofesionisti care poate nu isi respecta apoi obligatiile de plata? Top 5 contine casele de pariuri cu cel mai bun feedback din piata, cu cele mai bune recenzii si cu o politica transparenta in privinta tranzactiilor. Tot ele iti acorda si sugestii despre ce anume reprezinta o buna sansa de a-ti mari veniturile investind aproape la sigur  in biletul zilei respective. Norocul are acum ajutoare in generarea unor sorti de izbanda mai mari: internetul si algoritmii de calcul. Norocul tau e la un click distanta, ai pariat azi?

O zi frumoasa!

XOXO

One comment

  1. Lamiita P says:

    Trebuie studiat, tentatia este mare, am avut niste experiente neplacute cu ex-ul, nu vreau sa dau detalii, de morti, numai de bine, toate aceste “tentatii”le-am bagat in aceeasi oala, poate gresit. Mai ales ca e greu sa dovedesti care sunt seriosi si care nu. Sunt convinsa ca tu te-ai documentat, nu ma indoiesc de asta.

Leave a Reply