Mirele, mireasa si magicianul

Pare un titlul desprins dintr-un basm pe care l-ai putea spune copiilor, iar daca adaugi si un personaj negativ parca deja lucrurile devin previzibile in triumful binelui asupra raului. Insa astazi nu vorbim de personaje negative, vorbim doar de basm, de magie, de acea zi speciala la care viseaza fetitele si pe care o traiesc femeile: de ziua nuntii.

Ziua in care imbracam rochia alba  de mireasa e cu siguranta o zi speciala, incarcata de emotii, de superstitii, de mici evenimente insa cu toate ne dorim o atmosfera de basm, intr-o lume in care nu exista ziua de maine, in care orice pare posibil, in care basmele si realitatea nu se exclud ci coexista intr-o simbioza pe care noi o dictam. Ne dorim infinitul, ne dorim o aparitie de neuitat, un vals al mirilor atemporal, un spatiu  in care doar noi doi existam pentru cateva minute uniti sufleteste, trupeste si mintal. Ok! Stop cadru! In timp ce voi va “contopiti sufleteste” in negura timpului invitatii pe care i-ati chemat la eveniment ce pot sa faca? Vreo 2 minunte pot sa vorbeasca despre cat de minunat e totul, alte 2 minute se vor intreba unde  e mancarea ca deja asteapta de vreo ora iar apoi isi vor verifica Facebook-ul sau mailul si vor survola cu privirea in cautarea unor fete cunoscute. Premisele plistisului si a unei stari de iritabilitate deja sunt puse, iar daca mai adaugi si dulcegariile dintre voi, cu siguranta unii vor avea si un inceput de diabet. E clar! Tu esti printesa neincoronata a serii dar asta nu inseamna ca invitatii sunt sclavii tai, ci mai degraba oaspetii tai, prietenii tai, rudele, familia, venite sa te acompanieze in trecerea ta de la viata de single la viata de cuplu. magician

Orice cuplu de miri ar trebui sa puna mai presus de propriile dorinte, dorintele oaspetilor printr-o muzica de calitate, fotograf bun dar si un moment care sa marcheze pentru totdeauna in mintile lor unicitatea evenimentului la care au participat. O modalitate de a-i implica, de a le atrage atentia si de a le da sansa sa  socializeze pe o tema comuna este sa ai un program artistic. Aici optiunile din care poti alege sunt numeroase insa nu toate sunt la fel de virale ca prezenta unui magician. Daca e o atmosfera magica atunci de ce sa nu ai si un magician care sa o completeze? Un numar de iluzionism merge perfect intre pauzele de dans, insa atentie, nu il pune in timp ce se serveste mancarea, apetitul va castiga mereu lupta cu orice altceva interesant. Un magician este singura alternativa care va poate asigura o intrare de neuitat, o seara plina de mister si discutii infinite intre invitatii dornici sa stie cum s-a facut numarul de iluzionism. Unii il vor percepe ca o adevarata magie altii insa vor cauta explicatiile logice, insa cu siguranta ambele tabere vor fi incantate de un spectacol pe care chiar daca ar vrea u i-ar putea gasi cusur. Vrei sa iti lasi amprenta si sa iesi din tiparul nuntilor clasice?  Ia-ti un magician pentru nunta la care visezi si ca prin magie vei avea cea mai reusita nunta a sezonului.

O zi magica 🙂

XOXO

This entry was posted in diverse.

One comment

  1. Lamiita P says:

    Prezenta unui magician la nunta, ar fi un moment inedit. Speram sa nu se panicheze invitatii :))

Leave a Reply