Igiena intima – un tabu care imbolnaveste femeile

Nu vorbim despre problemele intime si nici despre ritualul de ingrijire intima. Nu stim cum se face, cum ne recomanda doctorii si citim pe net o gramada de articole care se contrazic. Gasim o multime de solutii la tot felul de probleme insa sunt doar raspunsurile unor persoane care iubesc sa isi dea cu parerea. Nu stim ce produse sunt recomandate si unde le gasim, insa iti pot spune ca produsele de igiena intima de la Femifit sunt un nou concept pe care multe femei l-au abordat si au fost multumite. s560x316_De_ce_este_recomandat_ca_femeile_sa-ti_analizeze_partile_intime_in_oglinda

Nu suntem obisnuite sa vorbim despre acest lucru pentru ca igiena intima este un subiect foarte slab dezbatut, aproape inexistent in discutiile noastre. Si pana la urma, de ce ar fi atat de grava aceasta problema? Simplu, pentru ca lipsa informatiei conduce la o igiena necorespunzatoare, care la randul ei duce la boli si infectii. Lipsa de informatie ne costa scump si de aceea avem atat de multe femei bolnave. Oare cate dintre noi au incercat sa afle mai multe despre acest subiect, care si-au facut o programare la mediul specialist ca sa ceara sfaturi in legatura cu acest aspect? Prea putine. Oare cate dintre noi s-au interesat care sunt cele mai bune produse pentru igiena intima cand, cum si cat trebuie folosite? Oare cate dintre noi s-au gandit ca o igiena necorespunzatoare ne poate imbolnavi? Prea putine.

Nu ar trebui sa ne simtim jenate pentru ca dorim sa vorbim despre acest lucru, ca vrem sa avem mai multe informatii astfel incat sa avem grija de sanatatea noastra. De multe ori suntem obisnuite sa nu acordam atentie micilor probleme care apar in zona intima cu speranta ca nu este nimic grav si vor trece de la sine. In cel mai bun caz cerem sfatul unui prietene. Nu suntem obisnuite sa intrebam medicul ci internetul, care este plin de informatii eronate. Ar trebui sa ne schimbam mentalitatea si sa sa incepem sa prevenim, nu sa tratam. O igiena intima corespunzatoare ne poate salva de multe probleme, multe vizite la medic, si mult disconfort. Asa cum avem grija de celelalte parti ale corpului, asa si zona intima ar trebui sa fie o parte importanta din rutina zilnica careia ii acordam atentie pentru a ne mentine sanatoase.

Consider ca noi – noua generatie – suntem niste persoane mai deschise si avem mai multe posibilitati de a ne ingriji corespunzator. Acest lucru ar trebui sa ne determine sa ne schimbam mentalitatea si sa imbratisam si lucrurile care sunt considerate tabu si sa le transformam in discutii obisnuite, care sa nu ne stanjeneasca.

Suntem diferiti de generatia parintilor nostri. Suntem altfel si de aceea ar trebui sa ne schimbam unele obiceiuri si sa lasam la o parte retinerile. Igiena intima moderna presupune folosirea unor produse altfel decat cele cu care suntem obisnuite. Ai numeroase variante,iar daca nu stii ce ai putea folosi, iti recomand cu incredere produsele de igiena intima Femifit. Sunt un concept nou si sunt ideale pentru orice femeie care isi doreste o igiena intima corespunzatoare deoarece acest aspect este o cale spre o viata sanatoasa.

O zi frumoasa!

XOXO

Lasă un răspuns