Un apartament nou cu 3 camere – cea mai buna alegere

Din cauza crizei economice, piata imobiliara s-a schimbat foarte mult si din ce in ce mai multi oameni aleg sa locuiasca cu chirie, pentru ca nu oricine isi permite sa-si cumpere o locuinta. Daca ai posibilitatea sa achizitionezi, chiar cu credit, un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, ai facut investitia cea mai buna. Apartamentele cu 3 camere sunt mai spatioase si le poti inchiria la un pret mai bun.greenfield bucuresti

Randamentul investitiei intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti este bun, iar perioada de amortizare poate scadea sub 10 ani, daca alegi o zona buna unde chiria lunara este mai mare.

De ce un apartament nou cu 3 camere? Pentru ca are un spatiu mai generos, poti alege si varianta open space, poate fi atat locuinta cat si birou. Este mai usor de inchiriat sau de vandut familiilor cu copii iar cheltuielile cu intretinerea nu sunt cu mult mai mari fata de apartamentele mici. Un apartament cu 3 camere poate fi usor amenajat si transformat intr-o locuinta de lux, ceea ce-ti va asigura un venit lunar substantial si un randament ridicat al investitiei.

Noile tendinte imobiliare sunt catre dezvoltarile tip ansambluri rezidentiale in zone cu potential natural, incadrate in categoria verde. Este important ca apartamentele sa aiba finisaje de calitate si dotari moderne si sa fie amplasate in zone ferite de poluare si zgomot, cu mult spatiu verde, o locatie elitista.
Daca te-ai hotarat sa faci o astfel de investitie, contacteaza acum un reprezentat de vanzari Greenfield care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie privind achizitia si te va consilia in vederea inchirierii ulterioare a apartamentului.

Greenfield – Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044, Phone: +40 21.230.75.70/71/72

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply