Masaj clasic sau scaun cu masaj?

Organismul nostru are nevoie de relaxare zilnica. Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos, trebuie sa-ti oferi timp si pentru relaxare. Nu e suficient sa mananci sanatos si sa faci sport, ci trebuie sa iei in calcul si relaxarea. Metodele de relaxare sunt diferite de la persoana la persoana. Sunt unele persoane care se relaxeaza citind, altele plimbandu-se, altele dand 1 leu pentru 10 minute de masaj la un fotoliu cu masaj, altii mergand la un salon pentru masaj si asa mai departe. scaun masaj

Deseori oamenii prefera masajul. Masajul este benefic pentru organism, indiferent daca vorbim de masajul clasic, facut de o persoana specializata in masaj, fie ca vorbim de un masaj facut cu ajutorul unui fotoliu de masaj. Ca si beneficii, ambele tipuri de masaje sunt benefice. Ele relaxeaza organismul, reduc niveulul de stres, imbunatatesc sitemul nervos si sistemul muscular, tonifica, etc. Sunt multe beneficii care nu trebuie ignorate.

Daca vorbim de masajul clasic, acesta se face asa cum spuneam de catre o persoana specializata. Sunt o multime de tehnici de masaj care te pot face sa te simti incredibil de bine.Sunt si persoane specializate care fac masaj la domiciliu. Se inteleg in privinta unui pret si vin direct la tine acasa atunci cand ai nevoie si bineineles cand programul le permite. Multe persoane nu vor un astfel de masaj deoarece nu reusesc sa se incadreze in programul salonului sau li se pare prea mare costul unui astfel de serviciu, daca se gandesc in perspectiva.

O alternativa la un masaj clasic este masajul facut de un fotoliu de masaj. Fotoliile de masaj sunt extrem de performante. Ele au multiple programe de masaj si mai multe stiluri de masaj. Un astfel de fotoliu de masaj este absolut minunat in orice locuinta. Intr-adevar, initial, investitia ti se poate parea mare. Insa, daca iei in calcul banii pe care ii dai pe un masaj intr-un an de zile, daca mergi de 2-3 ori pe zi la salon, vei vedea ca iesi mult mai bine daca ti-ai achizitiona de la Emag un scaun de masaj. Astfel poti beneficia de un masaj de calitate, oricand la orice ora. Se merita oricand o astfel de investitie.

Cu siguranta si tu ai nevoie de relaxare. Cu un fotoliu de masaj poti avea relaxarea pe care ti-o doresti. In plus, astfel va putea beneficia de un masaj relaxant intreaga ta familie.

O zi relaxata 🙂

XOXO

2 comments

    • paola says:

      Ambele sunt variante bune, cand nu ai timp sa ajungi la masaj sau nu te-ai maritat cu unul e bun si scaunul 🙂

Leave a Reply