Evenimente sportive importante care vor fi transmise anul acesta la TV [Guest Post]

Zilnic avem ocazia de a vedea oferte de televizoare LCD ieftine atat direct in magazine, cat si in magazinele online. Un magazin online cu oferte de nerefuzat este Emag. Aici iti poti alege orice televizor iti doresti. Preturile sunt convenabile si calitatea produselor este cea dorita de cumparatori. televizor-horizon-32hl737-hd-ready-32-inch-negru-81970

Tot mai multe persoane cauta televizoare de calitate, televizoare cu ecrane generoase pentru a se putea bucura de programele difuzate. Anul acesta sunt o serie de evenimente sportive care nu trebuie ratate, fapt pentru care un televizor de ultima generatie iti poate oferi o experienta inedita. Iata care sunt evenimentele sportive importante care vor fi televizate anul acesta:

  • Euro 2016

Din anul 2008 Romania nu a mai avut ocazia sa participe la Campionatul European de Fotbal. Anul acesta insa, va participa. Romania se afla in grupa A, alaturi de Franta, Albania si Elvetia. Meciul de deschidere de la Euro 2016 va fi intre Franta si Romania. Nu poti rata acest eveniment sportiv si nici nu il poti vedea la un televizor veci.

  • Jocurile olimpice de la Rio

Un alt eveniment important care va fi transmis la TV anul acesta este reprezentat de jocurile olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia. Deschiderea acestui eveniment va fi pe data de 5 august, iar inchiderea pe data de 21 august. Vor participa si sportivi romani, insa mult mai putini ca in alti ani.

Acestea sunt evenimente sportive mai importante, care nu sunt organizate in fiecare an, ci o data la cativa ani. Sunt insa si alte evenimente sportive foarte importante, cum ar fi: turneele de tenis, cursele de ciclism, cursele de Formula 1, competitiile din fotbal si multe alte partide din tot felul de sporturi.

Bucura-te de toate evenimentele preferate vizionandu-le pe un televizor de ultima generatie!

XOXO

Leave a Reply