Weddings are coming!

Sezonul nuntilor vine odata cu temperaturile prielnice gratarelor, concediilor, plimbarilor lungi in soare, adica vine odata cu multe activitati care nu fac decat sa atenteze la formele pe care ti le-ai redobandit cu atata efort dupa sarbatorile de iarna cand hainele largi erau de partea ta. Acum insa, odata cu hainele mai mulate, in culori mai deschise, cu iesirile mai dese si mai lungi constati ca te cam strange pe ici-colo si nu e exclus ca tinutele de nunta de anii trecuti sa nu iti mai vina.

Alternative miraculoase nu prea sunt, in ciuda promisiunilor mincinoase pe care le vezi la televizor, insa daca actionezi pe doua fronturi simultan s-ar putea sa nu ai nevoie de o alta rochie sau sa fii nevoita sa admiri mancarea din farfurie ca sa nu iti dereglezi fragilul echilibru al cusaturilor 🙂 In primul rand un mic regim alimentar e binevenit oricand si cel mai bine e daca il incepi cu minim 2 saptamani inainte: multa apa, un pic de miscare si mese gatite corect si slabe in grasimi. Totodata totul consta in cantitate, degeaba mananci o salata daca mananci 8 portii din ea si o gandire pozitiva te va determina sa te tii de program. Ai ajuns in prag de nunta si rochia tot da semne de incapatanare dar parca ar vrea sa cedeze? dres modelator

Daca folosesti un dres modelator s-ar putea ca seara ta sa inceapa cum nu se poate mai bine prin doza de incredere pe care acesta ti-o da: evidentiaza talia, fundul, ascunde colaceii si creaza un aspect general tonifiat fara cusaturi vizibile. Rujul rosu, stiletto lacuiti si putin parfum si esti gata sa fii la inaltime intreaga seara: zambitoare, increzatoare, tu insuti!

Tu ai un dres modelator in garderoba?

O seara frumoasa!

XOXO

Leave a Reply