Cum sa economisesc taind din cheltuieli?

Nu sunt nici de dorit, nici placute situatiile in care avem probleme financiare. In astfel de cazuri, deseori avem nevoie de cineva care sa ne imprumute pentru o perioada de timp. O solutie potrivita ar fi Telecredit. Ce este Telecredit? O institutie financiara nebancara care te poate ajuta cu un imprumut rapid chiar astazi. Totul se desfasoara online, procedura este una simpla si banii sunt virati in contul tau in cel mai scurt timp. Intra pe site, fa-ti cont si bucura-te de cele mai bune crediteAtunci cand solicitam un credit, trebuie sa fim constienti de faptul ca banii trebuie si inapoiati. Pentru a inapoia banii fara eforturi prea mari, o idee ar fi sa mai reduci din cheltuieli. Cum? Iti vom spune noi cateva idei:

  • Cumpara-ti lucruri mai ieftine

Poate ar fi o idee buna sa renunti o perioada la hainele scumpe, la gadget-urile de ultima generatie, la abonamente de internet cu cea mai mare viteza, la posturi TV platite suplimentar, etc. Sunt o serie de cheltuieli care se simt la buzunar si chiar ai mai putea reduce din ele daca e cazul.

  • Gaseste-ti o locuinta sau o chirie mai ieftina

Daca de exemplu faci un credit pentru o locuinta, nu cumpara o locuinta pe care la un moment dat e posibil sa nu ti-o mai permiti. Cu cat locuinta este mai mare, cu atat cheltuielile sunt mai mari. Fa-ti doar imprumuturi pe care crezi ca ti le permiti. Daca soliciti un credit rapid pentru a plati o chirie, de exemplu, ai putea incerca sa iti gasesti o chirie si mai ieftina.

  • Redu din cheltuielile pentru alimente

De multe ori avem tendinta de a cumpara alimente mai multe decat este necesar. Evita astfel de practici, deoarece nu faci altceva decat sa cheltui inutil. Cand cumparam mancare mai multa decat ar trebui, ajungem sa aruncam o parte din ea. Totodata, poate ar trebui sa stai departe de restaurante pentru o perioada, daca vrei sa economisesti.

  • Redu din cheltuielile pe transport

Poate nu ar fi o idee rea sa mergi la munca pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun. Astfel nu vei mai plati atat de mult pe combustibilul pentru masina ta, dar si pentru cheltuielile care pot aparea in cazul defectiunilor aparute din cauza uzurii.

Alte idei ar mai fi acelea de a renunta la vicii (tigari, cafea, etc.), de a face economii la energia electrica, la apa, dar si la alte tipuri de cheltuieli. Cand faci un credit, trebuie sa fii dispus sa faci si anumite sacrificii, nu-i asa?

O zi frumoasa!

One comment

  1. PASERE RODICA MIHAELA says:

    Incerc si eu sa aplic aceste reguli, dar sunt pasionata de carti, de cosmetice si de mancare.
    Haine imi iau de la second hand fara probleme, cat despre gadgeturi nu ma pasioneaza.

Leave a Reply