De ce sa te muti in Cluj?

Pe langa  faptul ca orasul Cluj este unul dintre cele mai frumoase orase din tara, destul de mic incat sa il parcurgi dintr-un capat in altul in 30 de minute insa destul de mare pentru o diversitate de activitati pentru a-ti petrece timpul liber, Clujul este si cel de-al doilea cel mai scump oras din tara, dupa Bucuresti.

Clujul este un oras mereu tanar, declarat Capitala Europeana a Tineretului care nu duce niciodata lipsa de tineret mai ales care tot felul de mijloace pentru a-i atrage acolo: diferite festivaluri, concerte, viata de noapte, cultura, educatie, shopping, calatorii, gastronomie si traditii. Plecand de la ocupatiile mai cuminti cum ar fi plimbarea prin cea mai frumoasa Gradina Botanica din Romania pana la evenimente de mare anvergura cum ar fi Electric Castle (primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel) si Untold, Clujul nu ii uita nici pe cinefili sau pe iubitorii de jazz si arta prin gazduirea “Europe’s bst kep secret”, TIFF si Ziua Internationala a Jazzului.

Clujul este in inima tarii, punct de legatura catre orice parte a tarii doresti, protejat de munti dar conectat de tot ce il inconjoara fie pe cale rutiera, feroviara sau aeriana si poate deveni casa ta. Fie ca esti tanar, la inceput de drum sau esti aproape de varsta de pensionare si ai nevoie de o schimbare pentru a te bucura de varsta de aur, tot ce trebuie sa faci e sa cauti case de vanzare in Cluj pentru a-ti face o parere despre cate are de oferit un astfel de oras indiferent de varsta pe care o ai.eden

Chiriile practicate in Cluj sunt deseori mari, comparativ cu media la nivel national, situandu-se de multe ori peste cele din Bucuresti si dezavantajul e ca locuita niciodata nu o vei putea amenaja dupa gustul tau datorita restrictiilor impuse de proprietar. O casa cumparata insa va fi mereu a ta, o poti modifica dupa placul tau, o poti inchiria unei piete in continua crestere si indiferent de situatie si de contextul economic va fi mereu o investitie pe care o poti fructifica in orice fel doresti. Te poti bucura de avantajele unui oras mare dar si de spatiul si confortul pe care ti-l poate oferi o casa. Gaseste-ti propriul colt de rai cu Eden Imobiliare.

O zi frumoasa!

XOXO

Lasă un răspuns