O durere de masea, o vizita la stomatolog si o vacanta in Brasov

De cand ma stiu, am avut probleme cu dintii si mai tot timpul am fost nevoita sa merg la dentist. Doar eu stiu cate nopti nu am dormit si cate momente de frica am trait in sala de asteptare a cabinetului, asteptand sa imi vina randul. Doar eu stiu cate vise am avut ca raman fara dinti, sau cate cosmaruri cu dentisti am avut. Vizita la dentist, chiar daca este un simplu control, pentru mine reprezinta o experienta stresanta. Banuiesc ca toata lumea are o fobie fata de dentist. Cu siguranta nu este o experienta pe care sa o astepti cu nerabdare, insa incerc sa inteleg cum unii pot fi atat de relaxati cand stiu ca au programare la dentist. consultatie

Cu toate acestea trebuie sa recunosc, vizita la dentist nu este de fiecare data groaznica, mai ales cand este pe mana unor doctori priceputi, care stiu sa lucreze incet si atent. Pot sa spun ca am trait o experienta placuta, daca poti spune asta despre vizita la dentist. Eram in vacanta prin Brasov si bucuria concediului s-a dus cu o durere de masea. Bineinteles, initial nici nu voiam sa aud despre asa ceva, mi-era prea frica si aveam incredere doar in stomatoloaga mea. Cu toate acestea, durerea insuportabila de dinti m-a determinat sa caut un cabinet de stomatologie in Brasov. Am cautat si am intrebat despre cei mai buni dentisti.

Norocul a fost de partea mea si am gasit un cabinet stomatologic bun, insa faptul ca nu era persoana la care mergeam de obicei ma ingrozea. Cred ca am intrat in cabinet tremurand de frica. Stiu, sunt un om adult si tremur in fata unui stomatolog? Ei bine da, nu stiam cum lucreaza, insa am auzit ca fac o treaba buna. Cu toate acestea, nu era suficient pentru mine. M-am asezat cu multa groaza pe scaun si am lasat medicul sa isi faca treaba. Chiar daca eram speriata, toata interventia s-a terminat cu bine.

Toata aceasta experienta mi-a demonstrat ca pot avea incredere si in alti stomatologi. Cu toate ca vacanta mea a fost oarecum stricata de o durere de masea si o vizita la medicul stomatolog, in final am putut rade de aceasta experienta, am ras cum eu, extrem de speriata si epuizata de la durere, cautam un dentist printr-un oras nou. Acum cand povestesc, mi se pare o poveste amuzanta, insa doar eu stiu cat de stresata am fost.

Cum sunt vizitele voastre la desntist?

XOXO

Lasă un răspuns