MUSTAEV – concurs pentru bloggeri + UPDATE!

Buna ziua dragii mei!

Daca v-am obisnuit in ultima perioada cu concursuri pe pagina de Facebook a blogului, cred ca venit vremea sa mai organizam unul si pe blog, nu-i asa?pizap.com14674637414361Premiul este oferit de un sponsor de care probabil ca ati mai auzit sau ati citit in postarile anterioare (aici, aici si aici), si anume Mustaev. Mustaev este o firma de cosmetice profesionale din SUA, pana aici nimic nou veti zice probabil, dar daca v-as spune ca de la ei am singura baza de machiaj perfecta pentru tenul uscat si sensibil care ma mentine “fresh” de la 06.15 pana seara la 20.00 cand ajung acasa sa ma demachiez probabil ca datele problemei se schimba un pic. Nu voi insista in descrierea ei dar promit ca voi face un review senzational cu poze din diferite momente ale zilei ca sa vedeti cat de bine rezista machiajul.

Anyway, in completarea concursului de pe pagina de Facebook a blogului am considerat ca ar trebui sa mai organizez unul care presupune un pic mai mult decat like si share pentru cei al caror nivel de creativitate este limitat doar de timp. De aceasta data premiul consta in doua pudre pentru “contouring” (cum ne place noua sa ne englezim) si un blush roz. Detalii despre gama Face Architect puteti gasi pe site-ul lor sau dand click direct aici  si aici iar despre blush puteti citi aici.

13578968_1132901993439915_1719324366_n

Concursul acesta este dedicat exclusiv bloggerilor  si presupune cateva cerinte de baza:

  1. Scrierea unui articol de minim 250 de cuvinte pe blogul personal in care sa includa un link catre site-ul sau pagina de Facebook Mustaev. Articolul poate fi gen wishlist sau sa vorbiti despre ce produs(e) v-ar place sa testati de al ei.
  2. Sa mentionati in articol acest concurs cu link catre el, ca sa afle si prietenii bloggeri care isi doresc sa participe.
  3. Share public concursului pe o retea de socializare la alegere.

Puteti participa lasand linkul articolului vostru si linkul de share in sectiunea de comentarii. Concursul dureaza o luna de zile incepand de astazi 02.07.2016 pana pe 02.08.2016 iar castigatorul va fi extras cu programul woobox  ca sa elimin factorul subiectiv deoarece imi va fi greu sa jurizez munca altor colegi de breasla. Premiul il voi trimite gratuit la orice adresa nationala prin curier.

Acestea fiind spuse, va astept cu mare drag inscrierile si va urez spor la scris si inspiratie maxima 🙂

O zi frumoasa!

 

 

Later edit (05.08.2016): Castigatoarea concursului este Ioana Radu (nr 3 extras dintr-un numar de 7 participanti). winner

Te rog sa imi trimiti datele tale pentru expedierea premiului. Vor urma si alte concursuri cu inscriere libera si va astept cu mare drag. O seara placuta!

22 comments

Leave a Reply