Vacante in Atena. Un sejur care ti se potriveste! [Guest post]

Pentru mine vara a reprezentat mereu o perioada in care mi-am planificat fel si fel de vacante, cu familia, prietenii sau cei apropiati. An de an am vizitat locuri dintre cele mai frumoase posibil atat pe spatiul romanesc cat si in Europa. Am luat-o din aproape in aproape insa dupa ceva timp, mirajul continentului european m-a prins, creand in mine astfel o dorinta puternica pentru a vizita noi si noi locatii de pe continent. Asa ca n-am stat mult pe ganduri, mai ales acum in plin sezon estival si am ales ca destinatie de vacanta, Grecia, in urma consultarilor in prealabil cu agentii de turism ai agentiei la care apelez cu destul de multa incredere de ceva ani buni. Astfel agentii agentiei de turism Travel Idea mi-au prezentat pe larg toate avantajele si beneficiile pentru vacante Grecia, fapt care a si contribuit de altfel la alegerea unui sejur in minunata tara elena.poza-travel-home

Avand ceva mai mult timp disponibil in luna august, am ales ca sejurul sa se desfasoare in acea perioada iar destinatia aleasa a fost de aceasta data Atena. Ca sa fiu sincera, auzisem multe povesti despre vacante in Atena ale multor turisti. Asta m-a determinat sa-mi doresc mai mult ca oricand sa vizitez impunatorul oras si sa petrec in regim All inclusive o vacanta de neuitat. In urma cu ceva ani reusisem sa mai vizitez Grecia o singura data, tot cu ocazia unui sejur la care am participat impreuna cu alti cativa prieteni. Atunci sejurul a avut ca destinatie de relaxare Mykonos zona perfecta pentru practicarea sporturilor nautice si nu numai. Cu o viata de noapte extrem de activa dar si cu o paleta de servicii impecabila acea vacanta a fost una cu mult peste asteptarile mele. Astfel am ajuns sa am incredere si sa apelez mereu la serviciile agentiei de turism Travel Idea.

Agreez mult ideile oamenilor de a vedea mereu si mereu locuri noi. In timp ce unii se indragostesc de o anumita locatie pe care aleg sa o vada ani la randul, altii vor in permanenta sa vada locuri si zone noi fie pe continent fie in afara acestuia. Pentru toate acestea agentia de turism Travel Idea ofera pachete turistice complete la cele mai avantajoase preturi. Printre locatiile cele mai cautate de turisti as enumera tari si vacante precum putem gasi in Grecia – vacante in Corfu sau vacante in Lefkada, Italia, Portugalia, Turcia, Spania si chiar Emiratele Arabe Unite. Sfatul meu e sa alegi cu atentia agentia de turism cu care colaborezi pentru a nu avea neplaceri in concediu iar ceea ce este cel mai important din punctul meu de vedere este sa alegi destinatiile cele mai reprezentative pentru tine si prietenii tai pentru a te putea distra pe masura!

Voi unde mergeti vara asta?

XOXO

2 comments

Leave a Reply