Unde pot merge la mare? [guest post]

Obisnuiesc sa optez pentru oferte vacante la agentia de turism Q Travel. Preturile de aici sunt pe placul meu, agentia este una serioasa si nu am fost niciodata dezamagita. In ultimii ani am ales de fiecare data o tara in care pot merge si la mare. Imi place sa merg la mare in Romania, insa, din nefericire conditiile nu sunt atat de bune ca in alte tari. Plaja e de multe ori prea aglometata, apa nu e atat de albastra si ofertele de cazare nu sunt mereu pe placul meu. Cand am ales sa merg la mare in alta tara am fost de fiecare data multumita. Nisipul e mult mai fin, apa mult mai albastra si peisajele de vis.spania

Cel mai mult imi place sa merg la mare in Grecia. Grecia are o multime de plaje minunate, plaje curate, mai putin populate: Corfu, Mykonos, Rodos, Kos, Lefkada, Skiathos, Paros, Thasos, Parga, etc. Apa este de un albastru minunat. Multe plaje sunt aflate la poalele muntilor, intr-un cadru natural de vis. In Grecia sunt multe insule mai mici inconjurate de apa. Daca ajungi pe o astfel de insula, nu ai cum sa nu te relaxezi si sa te simti bine. Alege Grecia pentru a merge la mare si nu vei avea regrete.

O alta tara in care te poti bucura de mare este Spania. In mare parte, Spania este inconjurata de plaje, plaje cu nisip fin, stanci si apa lipede si cristalina: Costa della Luz, Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Costa Verde, Islas Cies, Plaja Corralejo, etc. Spania este o tara accesibila romanilor. Multi sunt plecati la munca in Spania, insa nu se bucura de frumusetea acestei tari. Daca vrei o vacanta de vis, Spania te asteapta. Astfel ai ocazia si sa-i vizitezi pe cei dragi plecati in aceasta tara. Daca ai noroc sa locuiasca in apropiere de plaja si sa aiba o locuinta suficient de mare, ai asigurata si cazarea.

Nu putem trece cu vederea nici Italia, o alta tara inconjurata de ape. Plajele din Italia sunt deosebit de frumoase si atrag de la an la an o multime de turisti. Nisipul de pe plajele din Italia este fin si alb, apa turcoaz, iar peisajele sunt de vis. Te poti bucura de o multime de plaje absolut minunate: Cala Goloritze, Poetto, San Vito lo Capo, Fornillo, Grosseto, Fontellina, San Giuliano, etc.

Gandeste-te bine si alege tara cea mai potrivita pentru vacanta ta de vis. Q Travel te poate ajuta sa-ti indeplinesti visul.

XOXO

Lasă un răspuns