Castiga la biletul zilei fara riscuri doar pe PariuriX.com [Guest post]

Castiga la pariuri cu biletul zilei recomandat de PariuriX.com! Asa suna multe din recomandarile pe care le citim pe net. Cei cu experienta in „industria” pariurilor mai degraba evita astfel de abordari bombastice. Cei care urmaresc de multi ani comunitatea pariorilor online din Romania stiu ca acolo scriu oameni care cunosc bine domeniul. Pe PariuriX.com, la rubrica „Biletul zilei” exista niste propuneri foarte interesante si, mai ales, foarte bine argumentate. Nu afli doar ce sa pariezi, ci si de ce s-a facut acea alegere.

E imposibil sa analizezi singur toata oferta

Chiar si cei care se pricep la fotbal, de exemplu, nu refuza niciun pont de la tipsteri in care au incredere. Ideea e ca sunt zile cu sute de meciuri. E imposibil sa fie analizate toate ofertele caselor de pariuri, asa ca pariori se concentreaza pe competitiile pe care le cunosc mai bine. Altcineva poate e specializat in alte competitii si iti explica ce e de asteptat sa se intample acolo. Nu e pacat sa nu profiti cand ti se ofera pe tava informatia?

Tot pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania exista si niste principii foarte utile pentru cineva care joaca sa castige pe termen lung. Sunt ingredientele unei retete de succes in pariurile sportive.

1. In pariuri este ca in sport. Nu poti sa castigi toate „meciurile”. Important este sa castigi cat mai des si sa fii pe plus atunci cand tragi linie la finalul anului. Nu trebuie sa faci „inmormantare” dupa ce pierzi un pariu. Cea mai mare greseala e sa pariezi „la cald”, incercand sa acoperi gaura din buget.

Ban la ban trage

2. Zicala „ban la ban trage” este perfect valabila in acest domeniu. Daca pariezi cu gandul de a castiga serios, ai nevoie de un bankroll pe masura. Una e sa pui 1.000 de lei pe cota 1.30 si alta este sa mizezi 10 lei pe aceeași cota. Cu cat mai mic este bugetul, cu atat mai mare este tentatia sa pui toti banii pe un singur pariu.

3. Nu te arunca la cote mari si evita cotele mici. Oricat ar fi de ispititoare, cotele mari nu sunt recomandate pentru o strategie pe termen lung. Ia orice etapa trecuta din orice liga si vezi: cate cote mari au iesit? Daca puneai cate 10 lei pe toti outsiderii, ieseai in castig? Nu cred. Nici cotele de 1.20 sau mai mici nu sunt indicate. Trebuie sa pui miza foarte mare ca ai un castig mai de Doamne-ajuta, iar riscul nu se justifica, in ciuda a ce semnifica aceste cote.

Casele de pariuri intind niste capcane

4. Pune bilete cu cat mai putine selectii. Ideal este sa pariezi pe un singur meci. Sansele ca biletul zilei sa fie castigator sunt invers proportionale cu numarul de evenimente dintr-un pariu multiplu. De ce crezi ca mai toti bookmakerii au promotii care sporesc si cu 100% castigul pe un pariu multiplu? Crezi ca sunt ei baieti draguti si vor sa le iei banii? Aiurea. Cu strategia asta scot ei un super-profit.

5. Alege ponturi bine argumentate. Sunt foarte multe site-uri care dau asa-zise ponturi constand doar in cine joaca si predictie. Fara nici o alta explicatie. Par a nu avea nici un rost. E posibil sa nu stii nimic despre acele echipe. Spune de ce crezi ca se va intampla așa! Ar trebui sa fii reticient la informatiile de genul „nu joaca X” sau „nu joaca Y”, cu exceptia cazurilor in care „X” este Messi si „Y” este Ronaldo (sau undeva pe acolo). Desigur, daca de la o echipa lipsesc X, Y, Z și W. situatia se schimba.

La fel, o echipa care are jucatorii neplatiti este invinsa de dinainte sa inceapa meciul. Pai Astra nu mai lua niciodata campionatul pe considerentul asta. O mai tineți minte pe Rapid? Juca bine doar cand avea probleme financiare. Cand erau platite rate din contract, giulestenii deveneau apatici.

Cel putin un pariu sigur in fiecare zi

Ponturile de pe PariuriX.com „au putere de convingere” si, de cele mai multe ori, sunt confirmate ulterior de realitate. Cu putina inspiratie, poti alege in fiecare zi din ele macar un pariu sigur.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply