Ce afectiuni pot fi tratate cu laptisor de matca ?

Multe persoane au obiceiul de a cumpara de la plafar online tot felul de produse naturiste care sa le ajute sa aiba o viata cat mai sanatoasa. Deseori isi cumpara polen crud, deoarece au probleme cu flora intestinala sau alte produse cu ajutorul carora pot fi tratate o multime de afectiuni.  Totodata, multi au in casa produse naturiste care provin de la albine, deoarece adora sa consume miere de salcam, de tei, poliflora, sau alte produse apicole de calitate si naturale 100%. Produsul care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din casa nimanui e laptisorul de matca.untitled

Laptisorul de matca este o substanta miraculoasa care provine din glandele secretoare ale albinelor tinere si ajuta in tratarea multor afectiuni de care oamenii sufera adesea. O prima afectiune care poate fi tratata cu ajutorul laptisorului de matca este infertilitatea. O multime de cupluri sufera din cauza acestei probleme. Efectul bioactiv al acestui produs minunat stimuleaza conceptia, fecundarea.  Acest produs este extrem de benefic si pentru persoanele care vor sa aiba o viata mai linistita, pentru persoanele care sufera din cauza stresului zilnic. In lumea in care traim e practic imposibil sa nu apara stresul. Laptisorul de matca are in continut un acid aminat numit triptamina care printre altele ajuta la o buna functionare a creierului. Astfel, creierul se adapteaza usor la somn si stresul este resimtit mult mai putin.

Laptisorul de matca este foarte recomandat si persoanelor care au probleme cu schimbarile de anotimp, sau persoanelor care au probleme cu imunitatea (o cura de laptisor de matca este foarte benefica in astfel de cazuri)  si este un partener de incredere si pentru persoanele care au probleme cu memoria. El este recomandat cu incredere persoanelor care au mult de invatat (studenti, elevi, etc.).  Laptisorul de matca ar trebui consumat de persoanele care se simt stresate, obosite, de catre persoanele care trec printr-o perioada mai grea, de catre cele care vor sa se simta in forma indiferent de varsta, de cele care vor sa duca o viata sanatoasa.

Laptisorul de matca poate fi cumparat online, de pe site-ul putereaplantelor.ro. Acolo gasiti laptisor de matca in forma pura, dar si alte produse care contin aceasta substanta minunata – creme, sampoane, capsule, miere cu laptisor de matca, etc. Pentru un stil de viata sanatos este recomandat consumul de alimente sanatoase si folosirea cat mai des a produselor naturiste. Astfel ne vom mentine sanatatea si tineretea.

Leave a Reply