Holul, cea mai dificila incapere de mobilat [Guest Post]

La un moment dat de-a lungul acestei vieti suntem pusi in situatia de a mobila o casa, indiferent daca este vorba despre apartament ori casa. Pentru ca de modul in care mobilezi casa depinde in mare masura atmosfera pe care casa ta o ofera atat tie cat si celor care iti intra in casa, atentie mare la modul in care alegi sa o mobilezi. In cazul in care nu ai prea multe idei in acest sens ori pur si simplu nu stii de ce piese de mobilier ai nevoie nu este cazul sa intri in panica. Magazinele care ofera mobila la comanda reprezinta cea mai buna varianta in aceasta situatie, indiferent ca vrei sa achizitionezi mobilier pentru baie ori mobila bucatarie. Pentru ca holul reprezinta din punctul meu de vedere una din cele mai neglijate incaperi atunci cand vine vorba despre mobilarea casei, vreau ca in cele ce urmeaza sa iti prezint cateva idei de care sper sa tii cont atunci cand alegi piesele de mobilier pe care doresti sa le amplasezi pe hol, una din cele mai importante incaperi dintr-o casa.mobila hol

In cazul in care nu iti doresti ca tu ori celelalte persoane care traverseaza holul pentru a trece dintr-o camera in alta, sa aiba o stare de dispozitie proasta, alege sa achizitionezi piese de mobilier in culori deschise. Atentie! Am zis culori deshise, nu tipatoare. Tot pentru a crea o buna dispozitie precum si pentru a crea impresia unui hol mai mare din punct de vedere a dimensiunilor, mobileaza-l cu piese de mobilier care au in componenta lor oglinzi, indiferent de marimea acestora. Dressing-ul reprezinta din punctul meu de vedere una din piesele de mobilier care se incadreaza perfect in ceea ce am enuntat mai sus. Pe langa faptul ca ofera impresia unui hol mult mai generos atunci cand vine vorba despre dimensiuni, acest lucru datorandu-se oglinzilor care se regasesc pe usile dressing-ului, aceasta piesa de mobilier este utila si din punct de vedere al ordinii pe care o face pe hol. Cu siguranta ca din momentul in care optzei pentru achizitionarea unui dressing pe hol nu va mai exista la vedere nici o pereche de incaltaminte ori de haine, lucru care nu poate fi decat benefic pentru locuinta ta.

Mobilarea unei case reprezinta procesul prin care iti lasi amprenta asupra unor incaperi. Tocmai acest lucru face ca holul sa fie o incapere mai greu de mobilat, nu-i asa? Ei bine, nu si daca urmezi sfaturile din cadrul acestui articol. Chiar daca ti se pare o metoda invechita de a mobila un hol, amplasarea unor tablouri cu tine, cu cei dragi tie reprezinta una din cele mai bune solutii la care poti apela atunci cand vrei sa iti lasi amprenta asupra modului in care arata mobilierul din cadrul holului. De asemenea daca ai si alte lucruri care te reprezinta, foloseste-le in decorarea holului.

In situatia in care te numeri printre fericitii posesori de casa cu hol incapator atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Exista atat de multe variante prin care poti crea o atmosfera placuta datorita modului in care ti-ai mobilat holul incat nu ai cum sa ratezi acest lucru. Achizitionarea de piese de mobilier solide, impunatoare, confectionate din lemn masiv reprezinta cel mai bun sfat pe care il pot oferi atunci cand vine vorba despre modul in care ar trebui abordata mobilarea unui hol spatios.

In speranta ca sfaturile din cadrul acestui articol te vor ajuta, iti recomand in finalul articolului ca atunci cand mobilezi o incapere ori o intreaga casa sa fii atent la detalii. De ce? Pentru ca in final acestea fac diferenta!

This entry was posted in diverse.

Lasă un răspuns